Deviņgadīgs puisēns nobīstas no karalienes Elizabetes II un steigšus aizrāpo prom

tautaruna.lv 10.decembris 2018, 14:44
 
PA Wire/PA Images/Scanpix
Satikt jaunus cilvēkus nav nemaz tik viegli, kā varētu šķist. Par lielu pārdzīvojumu tas pārvērties kādam deviņus gadus vecam zēnam, kurš satiekot Lielbritānijas karalieni Elizabeti II, nobijies un aizmucis prom, vēsta "Time".

Trešdienas, 5. decembra rītā, karaliene Elizabete II viesojās Tomasa Korana labdarības centrā Londonā. Vizītes laikā Lielbritānijas karaliene pavadīja laiku ar labdarības centra bērniem un viņu ģimenēm.

Tikšanās laikā apkārtējo smieklus raisījusi deviņus gadus veca puisēna Neitana Granta rīcība, kurš, iepazīstoties ar karalieni, nobijies un ātrā tempā uz ceļiem aizrāpojis prom.

Neitans, kurš bija stāvējis blakus saviem vecākiem un izrādījis interesi par karalienes apciemojumu, pēkšņi nometies ceļos un steigšus devies prom pirms karaliene paguvusi ar viņu sasveicināties. Zēna māte teikusi: "Tā ir viņa sasveicināšanās versija". Puisēns turpinājis rāpot uz priekšā redzamo durvju pusi, tad pagriezies un skaļi pateicis "uz redzēšanos!".

Kadrs no video

2015. gada 9. septembrī Elizabete II kļuva par visilgāk valdījušo britu monarhu, tronī esot 65 gadus, apsteidzot savu vecvecvecmāmiņu karalieni Viktoriju. Tāpat viņa ir visvecākā valdniece, kāda bijusi britu tronī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas