Princis Harijs "saķēries" ar brāli princi Viljamu

tautaruna.lv 8.decembris 2018, 15:30
 
AFP/Scanpix
Lai arī pēdējā laikā vairāk tiek runāts par britu karaļnama dāmu - Kembridžas hercogienes Ketrīnas un Saseksas hercogienes Meganas “sarežģītajām attiecībām", izrādās vēl vairāk "uz nažiem" dzīvo abu dāmu vīri - brāļi princis Viljams un princis Harijs, vēsta "Mirror".

Kā izrādās amerikāniete Megana ar vīru princi Hariju neplāno šos Ziemassvētkus pavadīt kopā ar Harija brāļa ģimeni. Tas seko pēc baumām par abu dāmu domstarpībām.

Savukārt jaunākā informācija vēsta, ka tomēr strīda sakne meklējama abos brāļos, kas arī pasliktinājis attiecības ģimenē. Princis Harijs pat vainojis brāli mēģinājumā sagraut viņa attiecības ar sievu, bijušo amerikāņu aktrisi, Meganu Mārklu.

Šādas baumas parādījušās vien divas nedēļas pēc tam, kad Harijs un Megana paziņoja, ka izvācas no Kensingtonas pils, kur dzīvo arī Kembridžas pārstāvju pāris, lai dzīvotu Vindzoras pilī.

Atsaucoties uz avotu, abu brāļu domstarpības sākās jau 2016. gadā, kad 37 gadus vecā Megana sāka satikties ar 34 gadus veco princi Hariju. Princis Viljams brālim esot pārmetis pārlieku lielo Meganas aizsargāšanu, kā arī uzskatījis, ka neredz pārim kopīgu nākotni.

Kā iepriekš vēstīts, princis Harijs ar mīļoto Meganu gredzenus mija šā gada 19. maijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas