Par draudzīgu cenu var nopirkt rokoperas "Lāčplēsis" skatuves detaļas

tautaruna.lv 5.decembris 2018, 16:10
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Latvijā populārais šovbiznesa producents Juris Millers sociālajā tīklā Facebook par draudzīgu cenu piedāvā iegādāties mazlietotas OSB koka plāksnes, kuras tikušas izmantotas rokoperas "Lāčplēsis" skatuves grīdai.
"Mazlietotas OSB plāksnes (22mm) par ļoti draudzīgu cenu, lūdzu sazināties ar mani. Bonusā - vēsturiskā vērtība (izmantots pasākumā skatuves grīdai)," raksta Millers.

Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics komentējis ierakstu, sakot: "Ai, Juri, Juri, tā Tu pārdod savu pamatu zem kājām, nākošā ir dvēsele...."

Uz to Millers viņam atbild, ka dvēsele netiek pārdota. Šipkēvics, raisoties diskusijai, atbild "es tev vairs neticu". "Mēs katrs varam izvēlēties, kam ticēt un kam nē, bet, ja vēlies parunāt vai iedzert kafiju, mans telefona nr. Tev joprojām ir zināms," aicinoši raksta Millers.

Jāatzīmē, ka Juris Millers vairākus gadu garumā ir bijis Radio SWH dīdžejs un ētera balss. Taču sabiedrības uzmanību piesaistījis ar dažādiem skandāliem, kuros pamanījies iekulties.

Kā zināms, Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes rokoperas jauniestudējums "Lāčplēsis" piedzīvoja pirmizrādi 8. novembrī "Arēnā Rīga".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas