Ekstravagantais Rojs Rodžers atrāda 100 frizūras par godu simtgadei

tautaruna.lv 4.decembris 2018, 10:00
 
Kadrs no video
Šovbiznesa zvaigzne un viena no Latvijas kolorītākajām slavenībām Rojs Rodžers savā Youtube kontā publicējis video, kurā pielaiko 100 dažādas matu rotas, godinot Latviju simtgadē.

Amzierēšanās un smalki jociņi Rojam Rodžeram Linkevičam, kurš sevi pašpasludinājis par drag queen, nav sveši. Drag queen tēlā iejūtas vīrieši, kuri ietērpjas sieviešu drēbēs un dodas uz klubiem izklaides un uzjautrināšanās nolūkos. Kā minējis pats Rodžers - "dažreiz man pat par to samaksā".

Novembra beigās publicētais video materiāls vietnē Youtube skatīts teju 18 000 reižu, izpelnoties gan apbrīnu, gan neizpratni. Taču fanu ekstravagantajai zvaigznei ir vairāk nekā nīdēju.

Kāda komentētāja pie video raksta: "Ok, Roj, bet kur ir 100 uzacis Latvijai? Noteikti ne šajā video!" Savukārt kāda cita sieviete jautā, vai viņa mati "vēl ir dzīvi" pēc šī video tapšanas. Vairākos komentāros cilvēki viņu dēvē par queen (karalieni).

Kā zināms, Rojs Rodžers savulaik bijis "Triānas parka" solistes Agneses Rakovskas asistents, taču, iesaistoties modes industrijā, kritizējis "Rīgas modes nedēļas" kvalitāti, pat rīkojis nelegālo modes skati "Positivus" telšu pilsētiņā šī gada vasarā. Pirms paša festivāla dalījies ar padomiem, kā "Positivus" laikā uzturēt jautrību, veiksmīgi piedzeroties. Tagad jaunietis guvis plašu atpazīstamību šovbiznesa aprindās un tiek aicināts uz dažādiem pasākumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas