Tuvi draugi paziņo skaudru patiesību par Mihaela Šūmahera dēlu

tautaruna.lv 21.novembris 2018, 17:41
 
AFP/ SCANPIX
2013.gada 29.decembrī slēpošanas laikā smagu galvas traumu guva daudzkārtējais F1 čempions Mihaels Šūmahers. Kopš tā laika viņa faniem pieejama visai skopa informācija par sportista dzīvi un veselības stāvokli. Tomēr šoreiz ar jaunu informāciju klajā nākuši leģendārā sportista dēla tuvi draugi.

Mihaela Šūmahera dēls, 19 gadus vecais Miks daudz nerunā par sava tēva situāciju, tomēr viņa tuvs draugs Niklass Nīlsens dāņu laikrakstam "BT" norādījis, ka draugs reizēm izsakās, ka ir grūti pieņemt tēva stāvokli.

Tiesa, lai gan Miks esot ļoti mierīgs un nosvērts, kā arī neizvairās no komunikācijas ar citiem, viņš tāpat kā pārējā ģimene ļoti izvairās sarunās pieminēt tēvu un to, kā viņa dzīve rit šobrīd.

Jau vēstīts, ka šobrīd leģendārais F1 sportists uzturas ģimenes īpašumā Ženēvas ezera krastā. Ik nedēļu viņa aprūpē izmaksējot par vairāk nekā 100 000 dolāru.

Lai gan 2016.gadā vācu mediji publicēja ziņas, ka sportists pēc traumas pamazām atgūstas un spēj staigāt, jaunākā informācija liecina, ka viņš tomēr pārvietojas ratiņkrēslā, uzsvērts "The Sun" publikācijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:55

Jaunākās diskusijas