Britu popdīva atklāj, ka viņai nevar būt bērni

tautaruna.lv 16.novembris 2018, 11:52
 
AP/Scanpix
Britu dziedātāja un dziesmu autore Džesika Elēna Korniša jeb Jessie J otrdienas naktī, uzstājoties Karaliskajā Alberta halllē Londonā saviem faniem un mīļotajam vīrietim, aktierim Čeningam Teitumam atklājusi, ka viņai nevar būt bērni, vēsta Lielbritānijas tabloīds "The Sun".

Dziedātāja stāsta, ka šo skumjo ziņu viņai pavēstījis ārsts pirms četriem gadiem. Atsaucoties uz britu laikrakstu metro.co.uk, Džesika saka, ka viņa nav saņēmusies to izstāstīt, lai saņemtu līdzjūtības apliecinājumus, jo ir to miljonu vīriešu un sieviešu starpā, kuri ar šādu situāciju saskaras ik dienu.

“Tas nevar būt kaut kas tāds, kas mūs raksturo, bet es gribēju uzrakstīt šo dziesmu priekš sevis šajā sāpju un skumju brīdī, bet arīdzan dot sev prieku, dot citiem cilvēkiem kaut ko, ko viņi var klausīties tajā brīdī, kad ir ļoti grūti,” atzīst māksliniece.

Viņa iedrošina, ka “ja tu kādreiz esi piedzīvojis jebko, kas ar šo ir saistīts vai redzējis kādu citu, kas to piedzīvo vai, kurš ir zaudējis bērnu, tad, lūdzu, zini, ka tu neesi viens ar savām sāpēm, un es domāju par tevi, kad dziedu šo dziesmu”.

Jessie J vienmēr ir gribējusi bērnus, taču jau 2014. gadā laikrakstam “The Evening Standard” pastāstījusi, ka saistībā ar to “vienmēr ir bijusi nomākta”. Viņa atzīst, ka vēlas līdzināties saviem vecākiem, kuri laulībā nodzīvojuši jau 34 gadus. “Es gribu dzīvot līdz simts gadu vecumam un redzēt, kā mani bērni izaug,” pauž dziedātāja.

Kā zināms, baumas par to, ka Čenings Teitums satiekas ar britu popdīvu, parādījušās pēc tam, kad aktiera bijusī sieva Dženna ar “Instagram” konta starpniecību informēja savus fanus par šķiršanos no Čeninga.

Čenings un Dženna, kuri bija precējušies deviņus gadus, par savu lēmumu šķirties paziņoja šī gada aprīlī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas