Atklājas neglaimojoša informācija par Meganas attieksmi britu karaļnamā

tautaruna.lv 14.novembris 2018, 18:09
 
SCANPIX
Pirms neilga laika tika vēstīts, ka allaž pieklājīgajā Lielbritānijas karaļnama ģimenē ne viss notiek tā, kā mums varētu šķist. Piemēram, lai gan princis Harijs un viņa sieva Megana publiskos pasākumos izceļas ar cieņpilnu un pieklājīgu attieksmi, izrādās, ka pirms abu kāzām par topošās sievas uzvedību bijusi satraukta par karaliene Elizabete II. Pēc sarunas ar mazdēlu viņa Hariju brīdinājusi, ka arī viņa sievai ar cieņu jāizturas pret kalpotājiem. Jaunākā informācija liecina, ka, iespējams, Meganas attieksmes dēļ darbu karaļnamā pametuši jau vairāki tā kalpotāji.

Lai gan varētu šķist, ka darbs karaliskajā ģimenē varētu būt tāds, par kuru sapņojuši daudzi pasaules iedzīvotāji, jaunākie pavērsieni liecina, ka ne viss ir tā, kā izskatās.

"Daily Mail" pirms nedēļas vēstīja, ka pēkšņi darbu pametusi Saseksas hercogu pāra asistente, kura bijusi iesaistīta arī karalisko kāzu plānošanā. Tāpat darbu vasarā pametis viens no Harija personīgajiem asistentiem, kurš savus pienākumus pildījis jau teju piecus gadus. Pēc tam viņa vietā stājusies kāda dāma, kas karaļnamā nostrādājusi 17 gadus, tomēr arī viņa pēkšņi nolēmusi šo darbu atstāt.

Kāds pils palīgs medijam "The Mirror" norādījis, ka tas nebūtu nekas neparasts, ja no darba aizietu viens darbinieks, tomēr tas, ka pēdējo mēnešu laikā darbu atstājuši trīs kalpotāji, sāk izskatīties aizdomīgi.

"The Mirror" arī izsaka pieņēmumus, ka, iespējams, šī darbinieku aiziešana saistīta ar Meganas attieksmi, kas jau iepriekš satraukusi pat karalieni Elizabeti II.

Jau vēstīts, ka Harijs un Megana apprecējās šī gada 19.maijā. Oktobra sākumā pāris paziņoja, ka gaida pirmdzimto, kas pasaulē nāks nākamā gada pavasarī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas