Apinis: Gan Putins,gan Makrons būs gatavi aicināt Bordānu ciemos

tautaruna.lv 7.novembris 2018, 20:10
 
F64
Šodien tapa zināms, ka Valsts prezidents Raimonds Vējonis valdības veidošanu nolēmis uzticēt Jaunās konservatīvās partijas (JKP) premjera amata kandidātam Jānim Bordānam. Bijušais Latvijas Ārstu biedrības(LĀB) prezidents Pēteris Apinis ironizē, ka ar J.Bordānu tikties būs gatavi gan Krievijas prezidents Vladimirs Putins, gan Francijas prezidents Emanuels Makrons.
Varbūt, ka esmu pārāk aizdomīgs, bet, šķiet, ka Vējoņa piedāvājums Bordānam veidot valdību izskatās pēc piedāvājuma uzdejot pa svaigi vaskotu grīdu.

Pētera Apiņa ieraksts mikroblogošanas vietnē twitter tapis pēc tam, kad tur publicēts attēls, kurā redzams, kā Valsts prezidents Raimonds Vējonis sasveicinās ar JKP premjera amata kandidātu Jāni Bordānu. Tās ievietotājs attēlu raksturojis ar vārdiem "Varbūt, ka esmu pārāk aizdomīgs, bet, šķiet, ka Vējoņa piedāvājums Bordānam veidot valdību izskatās pēc piedāvājuma uzdejot pa svaigi vaskotu grīdu, kuru “laipni” ļaudis laicīgi piebārstījuši ar banānu mizām."

Tikmēr bijušais LĀB prezidents Pēteris Apinis norādījis, ka šajā bildē esot arī kas ļoti gaumīgs. "Gan Putins,gan Makrons būs gatavi aicināt Bordānu ciemos un ar viņu fotografēties.Savulaik Sarkozī (<160cm) tikās ar Zatleru (>190cm) uz speciālas skatuves,kur Zatlers stāvēja lejāk. Un Bordānam arī pie Trampa ies labi-bildes šēros Amerika."

Jau vēstīts, ka Valsts prezidents Bordānu aicināja divu nedēļu laikā - līdz 21.novembrim - izveidot valdības aprises un jaunajai valdībai nodrošināt vairākuma atbalstu. Ja līdz tam netiks panākta vienošanās, Valsts prezidents aicinās citu Ministru prezidenta kandidātu veidot valdību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas