''Pilnīgs trakums!'' Ekspremjera Gaiļa ekskluzīvo māju neviens negrib pirkt

tautaruna.lv 23.oktobris 2018, 16:34
 
F64
Pusotra gada laikā bijušajam premjeram Mārim Gailim nācies saskarties ar kūtrumu nekustamo īpašumu tirgū.
''Nav neviena! Pilnīgs trakums.''

Kā ziņo žurnāls ''Kas Jauns'', Gailis pagājušajā gadā pārdošanā izlika savu ekskluzīvo īpašumu Rojas novada Kaltenē - brīvdienu māju ''Lieldienu sala''.

Lai arī šī ēka saņēmusi vairākus arhitektūras un dizaina apgalvojumus, pusotra gada laikā to pat apskatīt nav ieradies neviens potenciālais pircējs.

Bijušais Latvijas premjerministrs nolēmis šķirties mājas, kurā ar sievu Zaigu laiku pavada katru nedēļas nogali, jo tās uzturēšana neesot lēts prieks, kā arī tā atrodas tālu no Rīgas.

''Pagaidām pircēju vēl nav,'' stāsta Gailis. ''Nav neviena! Pilnīgs trakums. Tā kā jādzīvo vien pašiem. Sieva gan ir priecīga, ka pircēji nenāk. Kas zina, varbūt viņas stiprā vēlēšanās saglabāt šo māju arī ietekmē to, ka tie pircēji neuzrodas.''

Gailis gan arī šo māju ''par kapeikām'' atdot gatavs neesot, jo tā esot ''pasaules arhitektūras pērle'' - cena sākotnēji esot bijusi 2,5 miljoni eiro, bet palielināta uz 4 miljoniem 200 tūkstošiem eiro.

Jāatzīmē, ka ēkas projekta autore ir tieši ekspremjera dzīvesbiedre Zaiga. Tā tapa laika posmā no 2007. līdz 2010.gadam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:28

Jaunākās diskusijas