Atklāts nezināms fakts par notikumiem pirms Diānas un prinča Čārlza kāzām

tautaruna.lv 22.oktobris 2018, 17:30
 
REUTERS/ SCANPIX
Gadsimta kāzas- tā īsi varētu raksturot 1981.gada 29.jūlijā notikušās princeses Diānas un prinča Čārlza kāzas. Tomēr vien tagad, vairākus gadu desmitus pēc skaistā notikuma atklāts, kas noticis vien nepilnu diennakti pirms kāzām, vēsta "The Sun".

Lai gan kāzās jaunais pāris izskatījies patiešām priecīgs un laimīgs, vien nepilnu diennakti pirms kāzām bijušas šaubas, vai laulību ceremonija maz notiks. S.B. Smitas grāmatā "Charles, The Misunderstood Prince" aprakstīts, ka tikai paši tuvākie zinājuši, ka princese Diāna patiesībā slimo ar bulīmiju. Vien dažas stundas pirms laulību ceremonijas viņa piedzīvojusi kārtējo "slimības uzliesmojumu" un bijusi patiesi novārgusi.

Kāzu ģenerālmēģinājumā topošā karaliskās ģimenes pārstāve nav jutusies labi.

Kāzu dienā nekas gan neesot liecinājis par Diānas slikto pašsajūtu, tomēr zinātāji norādījuši, ka arī kāzu ģenerālmēģinājumā topošā karaliskās ģimenes pārstāve nav jutusies labi.

Vien dažas dienas pirms abu kāzām uzvirmojušas runas arī par prinča Čārlza un Kamillas attiecībām, kas radījis papildu pārdzīvojumus arī Diānai.

Kā zināms, tad prinča Čārlza un princeses Diānas laulībā dzimuši divi bērni- princis Viljams un princis Harijs. Pēc princeses Diānas traģiskās nāves, princis Čārlzs 2005.gadā apprecējies ar jaunības dienu mīlestību Kamillu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:42

Jaunākās diskusijas