Elita Mīlgrāve publicē emocionālus atvadu vārdus mūžībā aizgājušajam Valteram

tautaruna.lv 17.oktobris 2018, 18:21
 
F64 Photo Agency
Trešdien, 17.oktobrī, tika saņemta skumja vēsts- pēc cīņas ar smagu slimību 30 gadu vecumā miris mūziķis, TV raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs. Uzņēmuma "Micrec" valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve sociālajā tīklā facebook publicējusi Valteram veltītus atvadu vārdus.
"Tu esi aizlidojis un tagad kopā ar Freimi dziedāsi tur..."

"Vēl nesen Dzintaros priecājāmies par optimismu un lielisko sniegumu no Valtera... zāle tavu uzstāšanos atbalstīja ceļoties kājās. Visiem likās, ka tu esi atgriezies! Runājām, ka dziedāsi Freimaņa tūrē Ķīpsalas koncertā un Aizputē... Bet izrādās, tas ir bijis atvadu sveiciens un pateicība visiem, kas ticēja labam iznākumam, kas ziedoja un sūtīja labas domas.. tu esi aizlidojis un tagad kopā ar Freimi dziedāsi tur.. un tavs "war is not over" tagad skanēs savādāk," raksta E.Mīlgrāve.

Jau vēstīts, ka Valters cīnījās ar ļaundabīgu audzēju, un labdarības portāls "Ziedot.lv" pagājušā gada ziemā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus viņa ārstēšanas terapijām Vācijā.

Frīdenbergs dzimis 1987.gadā, mācījies Rīgas Valda Zālīša pamatskolā, Rīgas 1.Bērnu mūzikas skolā, Rīgas Valsts 1.ģimnāzijā un Latvijas Universitātē ieguvis bakalaura grādu politikas zinātnē, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Savu mūziķa karjeru Frīdenbergs divu gadu vecumā sāka Latvijas Radio bērnu vokālajā ansamblī "Dzeguzīte", bet plašāku atpazīstamību guva kā grupas "Putnu balle" dalībnieks. 2005.gada viņš kopā ar Būmeisteru pārstāvēja Latviju "Eirovīzijas" dziesmu konkursā ar skaņdarbu "The War Is Not Over", iegūstot piekto vietu. 2011.gadā Fridenbergs kļuva par grupas "Tumsa" vokālistu.

Frīdenbergs strādājis Latvijas Televīzijā (LTV), kur vadījis "Eirovīzijas" konkursa nacionālās atlases kārtu un raidījumu "Gudrs, vēl gudrāks".

Mākslinieks arī iesaistījās Latvijas politikā, būdams partijas LPP/LC un Zatlera reformu partijas biedrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:51

Jaunākās diskusijas