Atklāta patiesība par to, kam piederējis gredzens, ko kāzu dienā vilkusi Megana

tautaruna.lv 17.oktobris 2018, 18:41
 
AFP/ SCANPIX
Lai gan ASV kino aktrise un Lielbritānijas princis Harijs apprecējās jau šī gada 19.maijā, tikai tagad atklāts, kam piederējusi daļa no dārglietām, ko kāzu dienā vilkusi daiļā dāma.

Šonedēļ Harijs un Megana devušies vizītē uz Austrāliju. Pirmdien karaliskā ģimene paspēja iepriecināt savus fanus ar ziņu par to, ka pāris gaida pirmdzimto. Par godu šīm skaistajām ziņām Megana dāvanā no ģimenes saņēmusi divas rokassprādzes, kas reiz piederējušas Harija mātei Diānai.

Viņas saderināšanās gredzenā bijuši iestrādāti divi dārgakmeņi no Diānas privātās kolekcijas.

"The Mirror" vēsta, ka šī gan nav pirmā reiza, kad Megana vilks rotas, kas reiz piederējušas viņa vīra mātei. Piemēram, viņas saderināšanās gredzenā bijuši iestrādāti divi dārgakmeņi no Diānas privātās kolekcijas.

AP/ SCANPIX

Izrādās, ka arī pēc kāzu svinīgās ceremonijas Saseksas hercogiene uzlikusi rotu, kas reiz redzēta arī Diānai. Dodoties uz kāzu ballīti Meganai pirkstā bijis uzlikts Diānas akvamarīna gredzens. Šo gredzenu Meganai kā dāvanu pasniedzis viņas vīrs.

Zināms, ka skaisto rotu princese Diāna saņēmusi dienā, kad oficiāli šķirta viņas un prinča Čārlza laulība. To viņai pasniegusi kāda tuva draudzene.

Jau vēstīts, ka Meganas un Harija pirmdzimtais pasaulē nāks 2019.gada pavasarī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas