Sabiedrībā pazīstami cilvēki sēro par Valtera Frīdenberga nāvi

tautaruna.lv 17.oktobris 2018, 15:03
 
F64
Valtera Frīdenberga nāve bijis negaidīts trieciens arī Latvijā sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem.
''Tik skaistā dienā tik smagas skumjas. Mans brālis, večuks, kuru pazinu tik pat ilgi, cik sevi, nu ir prom. Lai Tev spārnos vējš, bračiņ, un sadziedamies nākamreiz...''

Kā ziņots, pēc ilgstošas cīņas ar slimību mūžībā 30 gadu vecumā otrdien, 17.oktobrī, aizgājis mūziķis Valters Frīdenbergs.

''Tik skaistā dienā tik smagas skumjas. Mans brālis, večuks, kuru pazinu tik pat ilgi, cik sevi, nu ir prom. Lai Tev spārnos vējš, bračiņ, un sadziedamies nākamreiz. Tevis ļoti pietrūks,'' raksta Frīdenberga biedrs daiļraidē kopš bērna kājas, Kārlis Būmeisters.

''Vēl pirms pusotra mēneša Valteru ar ovācijām skatītāji sveica M. Freimaņa veltījuma koncerttūres atklāšanā. Septembrī vēl čalojām “Skolas somas” koncertā, ko Valters, neskatoties ne uz ko, lieliski novadīja. Likās, ka ļaunākais ir aiz muguras. Tomēr...'' raksta LTV žurnāliste Zane Brikmane.

''“Kas ir, vecīt, gribi procentu no ziedojumiem?” bija pirmais, ko man teica Valters, kad zvanīju, lai novēlētu izturību. Tādu es Tevi atcerēšos vienmēr, Valter! Faking skumji. Citus vārdus īsti šobrīd nevaru atrast,'' emocionāls ir mūziķis Ralfs Eilands.

''Izsaku visdziļāko līdzjūtību Valtera Frīdenberga ģimenes locekļiem, viņa draugiem un darba kolēģiem. Tik jaunam aiziet ir patiešām traģēdija. Valters bija lielisks piemērs kā nekad, NEKAD nedrīkst padoties un zaudēt ticību sev un saviem spēkiem. Ir neizsakāmi žēl. Lai vieglas smiltis Tev, Valter. Un, lai Paradīze Tevi lutina,'' Instagram raksta deputāts Artuss Kaimiņš.

Sēro arī dziedātājs Lauris Reiniks: ''Visdziļākā līdzjūtība Valtera tuviniekiem un draugiem. Ļoti, ļoti skumji.''

''Radošums, dzīvesprieks, mūzika ir tas, ko Valters Frīdenbergs mums visiem ir atstājis. Izsaku visdziļāko līdzjūtību Valtera vecākiem, tuviniekiem, draugiem un kolēģiem,'' tvīto eiroparlamentāriete Inese Vaidere.

''Šis ir sāpīgs zaudējums visai Latvijas kultūrai un sabiedrībai. Skanīgu balsi Mūžības korī, Valter,'' tā producents Juris Millers.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas