Paskat, kādas stila pārvērtības piedzīvojusi mūziķe Marta Grigale

tautaruna.lv 16.oktobris 2018, 23:40
 
Ekrānšāviņš no instagram
Dziedātāja Marta Grigale, kura daudziem noteikti pazīstama arī kā radio "pieci.lv" raidījumu vadītāja, sociālajā tīklā instagram ievietojusi attēlu, kurā parāda, kādas stila pārvērtības piedzīvojusi šajā rudenī.

Allaž elegantā un košā dziedātāja saviem sekotājiem atrādījusi, ar kādu matu sakārtojumu viņu redzēsim turpmāk. "So this happened! Kā šodien lasīju, bailes nav arguments," pie sociālajā tīklā instagram ievietotā attēla norāda radio balss un dziedātāja.

Komentētāji arī neskopojas ar komplimentiem norādot, ka Marta izskatās patiešām lieliski, un jaunais matu sakārtojums viņai ļoti piestāv.

View this post on Instagram

A post shared by M A R T A (@martagrigale) on

Jau vēstīts, ka pirms vairākiem mēnešiem dziedātāja izdeva minialbumu "Pai Pai". Marta ir dzimusi ar teātri saistītā ģimenē - viņas vecvecāki ir režisors un dramaturgs Ārijs Geikins un teātra kritiķe Silvija Geikina. Lai apvienotu interesi par teātri un mūziku, meitene savulaik studējusi Rietumlondonas universitātes Mūzikas koledžā muzikālā teātra aktiermeistarību, 2017.gada nogalē rakstīja "Neatkarīgā Rīta Avīze".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas