Valters Frīdenbergs atklāti par to, kādus sapņus vēlas piepildīt

tautaruna.lv 14.oktobris 2018, 11:46
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
2017.gada novembrī mūziķis, raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs lūdza sabiedrības palīdzību, lai varētu doties uz Vāciju, kur turpināt ārstēšanos no vēža. Par spīti smagajai diagnozei Valters ir optimisma pilns un nekautrējas stāstīt, kā norit viņa ikdiena.

Pirms aptuveni dieviem gadiem, veicot veselības pārbaudes, Valters saņēma ziņu, kas stindzina ikvienu - vēzis. Dzīve sagriezās kājām gaisā, bet Valters nepadevās. Ar sabiedrības palīdzību tika saziedoti līdzekļi, lai mūziķis iespējami ātri dotos uz klīniku Vācijā, kur turpināta cīņa, lai izveseļotos.

Draudzenei varu teikt vislielāko paldies, un arī tas nebūs gana.

Pēc smagā ārstēšanas procesa Valters šobrīd atgriezies Latvijā un turpina raidījuma "Gudrs vēl gudrāks" vadīšanu. Sarunā ar žurnālu "Patiesā dzīve" viņš neslēpj, ka ārstēšanās laikā bijuši grūti brīži gan viņam pašam, gan draudzenei, kas allaž bijusi viņam līdzās.

"Draudzenei varu teikt vislielāko paldies, un arī tas nebūs gana. Grūti bija izturēt šo posmu, un, protams, bija brīži, kad grūti bija izturēt vienkārši mani pašu. Kā personu," norāda Valters.

Par spīti piedzīvotajam viņš arī uzsver, ka nav dusmīgs uz pasauli. Tāpat viņš ir apņēmības pilns piepildīt kādu no saviem sapņiem- rudenī aizbraukt uz Portugāli. Sarunā ar "Patieso dzīvi" viņš norāda, ka ļoti vēlas izdot arī savu albumu.

"Un vēl es gribētu izaudzināt savu bērnu. Kad tas būs un vai būs - kas to lai zina," sarunas nobeigumā saka mūziķis.

Avots: "Patiesā dzīve"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas