"Saimniekšova" brašulis Aivars pastāsta par bijušo mīļoto, kuru meklē visā Latvijā

tautaruna.lv 14.oktobris 2018, 10:39
 
Ekrānšāviņš no video
Pirms vairākām dienām sociālajā tīklā facebook tika ievietots neglaimojošs ieraksts par šova "Saimnieks meklē sievu" dalībnieka Aivara bijušo mīļoto Daci. Ieraksta autori atklājuši, ka dāma pametusi īrētās telpas, atstājot tās briesmīgā stāvoklī. Par notikušo nespēj klusēt arī Aivars, kurš sarunā ar portālu "skaties.lv" norādījis, ka viņam ir liels kauns par notikušo.

”Lai kā cilvēks dzīvotu, aiz sevis ir jāsakopj. Es nekad nespētu tādā cūcībā dzīvot," uzsver "Saimnieks meklē sievu" brašulis Aivars, kurš par bijušās mīļotās Daces izdarīto maigi sakot nav priecīgs. Lai gan viņš ar dāmu kopā bijis vien neilgu laiku, viņš norāda, ka par spīti izskanējušajai neglaimojošajai informācijai, Dace ir labs cilvēks.

Man saimniecībā vietas netrūkst! Piedāvāju viņai pārvākties pie manis ar visām govīm, zirgiem, suņiem.

"Kopā bijām deviņas dienas. Šajā laikā iepazinu arī viņas suņus, uzzināju, ka viņa nodarbojas ar suņu audzēšanu un zirgiem. Man saimniecībā vietas netrūkst! Piedāvāju viņai pārvākties pie manis ar visām govīm, zirgiem, suņiem. Biju gatavs tur iekārtot vietu, viņa varētu mierīgi savu biznesu attīstīt manā pusē," sarunā ar portālu "skaties.lv" stāsta Aivars.

Jau vēstīts, ka sociālajā tīklā facebook ievietotajā ierakstā norādīts, ka, iespējams, īrētajā miteklī Dace turējusi dzīvniekus. Pametot mājvietu, tajā atstāta ļoti liela nekārtība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas