Irinas Maliginas bijušo mīļoto "pieķer" darbojoties "Olainfarm"

tautaruna.lv 25.septembris 2018, 13:42
 
F64
Valērija Maligina meitas Irinas Maliginas bijušais draugs, grupas "Dzelzs vilks" mūziķis Mārcis Judzis manīts uzņēmumā "Olainfarm". Viņš pats gan to kategoriski noliedz, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Olainfarm" jaunais padomes priekšsēdētājs Pāvels Rebenoks sociālajos tīklos publicējis fotogrāfijas, kurās redzami jaunie uzņēmuma darbinieki, kā arī Irina Maligina un Mārcis Judzis, kuru vēl pirms gada ar miljonāra meitu saistīja romantiskas attiecības.

Pats mūziķis uz jautājumu, kāda ir viņa saistība ar "Olainfarm", ņemot vērā fotogrāfijā redzamo, sacīja: "Tas neesmu es!"

Viņš kategoriski noliedza, ka bija "Olainfarm".

Izdevuma rīcībā nonākusī informācija liecina, ka tieši pateicoties Mārcim Judzim, juristi Pāvels Rebenoks un Mārtiņš Krieķis esot nodibinājuši kontaktu ar Irinu Maliginu.

Uz jautājumu, vai viņam ir atsākušās attiecības ar Irinu, Judzis atbildēja noraidoši.

Tikmēr lielāku skaidrību par notiekošo ieviesa Krieķis - viņš nenoliedza, ka minētajā foto ir redzams Judzis un paziņoja, ka mūziķis strādā "Olainfarm" kā ierindas darbinieks. Viņš uzsvēa, ka mūziķis nav šo amatu ieguvis, jo ir pazīstams ar Irinu Maliginu.

Tikmēr neoficiāli avoti vēsta, ka Judzis iecelts par kāda padomes locekļa padomnieku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas