"Backstreet Boys" mūziķi noilguma dēļ neapsūdzēs izvarošanā

Māris Krūmiņš 21.septembris 2018, 22:22
 
Scanpix
Losandželosas apgabala prokuratūra paziņojusi, ka noilguma dēļ neizvirzīs apsūdzības izvarošanā puišu grupas Backstreet Boys mūziķim Nikam Kārteram.

Reuters atgādina, ka pagājušā gada novembrī mazpazīstamā dziedātāja Melisa Šumana interneta sociālajos tīklos pavēstīja, ka 2003. gadā (viņa tad bija 18 gadus veca, bet N. Kārteram bija 22 gadi) N. Kārters piespiedis viņu uz orālo seksu.

Šā gada februārī interneta komentētāju pamudinātā M. Šumana ar attiecīgu iesniegumu vērsās Santamonikas policijas pārvaldē.

N. Kārters savu vainu nav atzinis, norādot, ka knapi pazīstot sievieti, ar kuru savulaik kopā filmējies kādā projektā. Lai gan tika uzsākta izmeklēšana, gan M. Šūmana, gan viņas advokāti vairākās intervijās atzinuši, ka īsti netic lietas perspektīvai, jo Kalifornijas štatā attiecībā uz šādiem noziegumiem ir 10 gadus ilgs noilguma termiņš, bet kopš notikušā pagājuši jau 15 gadi. Viņu prognozes ir piepildījušās, bet N. Kārtera nolīgtie juristi pavēstījuši, ka viņu klientam no pleciem novēlies liels slogs. 38 gadus vecā N. Kārtera prieku par prokuratūras lēmumu gan aptumšojis viņa sievas piedzīvotais spontānais aborts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas