Neuzticīgais Vlads Sokolovskis beidzot komentējis laulības izjukšanu

tautaruna.lv 20.septembris 2018, 22:51
 
Instagram
Krievijas dziedātājs Vlads Sokolovskis beidzot komentējis savu laulības izjukšanu.
''Es piekritu visiem Ritas nosacījumiem. Jautājums ir noslēgts un laiks iet uz priekšu.''

Kā zināms, pēc tā, kad atklājās Sokolovska sānsoļi, par laulības beigām paziņoja viņa sieva, dziedātāja Rita Dakota. Dakota kopš tā laika asi kritizējusi Sokolovski, ar kuru viņai ir meita.

Tikmēr pats Sokolovskis visu šo laiku nebija nekādi komentējis notikušo, līdz ceturtdienas, 20.septembra, vakarā pārtrauca klusēšanu.

Savā sociālajā tīklā Instagram viņš raksta, ka klusēja, lai uz visu notikušo paskatītos no malas, kā arī atrisinātu juridiskos jautājumus.

View this post on Instagram

A post shared by Влад Соколовский (@vs20) on

''Es piekritu visiem Ritas nosacījumiem. Jautājums ir noslēgts un laiks iet uz priekšu,'' raksta dziedātājs, kurš pauž apņemšanos turpināt būt par gādīgu tēvu savai meitai. ''Es vienmēr cilvēcīgi mīlēšu Ritu, jo viņa man vienmēr būs tuvs cilvēks un māte manam bērnam.''

Sokolovskis pauž nožēlu par savu rīcību: ''Mana globālā kļūda sniedza man nopietnu mācību. Ar pārliecību varu teikt, ka savus secinājumus nākotnei esmu izdarījis. Tieši par to esmu pateicīgs šai skarbajai dzīves situācijai.''

View this post on Instagram

A post shared by Katya Gordon (@katyagordon) on

Stundu vēlāk slavenā juriste Katja Gordona publicēja fotogrāfiju, kur redzama ar Sokolovski un Dakotu, atklājot, ka abu šķiršanās norit veiksmīgi un abi esot pretīmnākoši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas