Dēlēns publiski atraida Natālijas Šturmas vēlmi pēc tuvības

tautaruna.lv 18.septembris 2018, 18:21
 
Ekrānšāviņš
Savulaik populārā Krievijas dziedātāja Natālija Šturma caur tiesu cīnās ar bijušo vīru par aizbildniecības tiesībām uz 14 gadus veco dēlu, ziņo 360.
Šturma atzīst, ka baidās, ka bijušais vīrs dēlu varētu noskaņot pret viņu.

52 gadus vecā dziedātāja, kura pēdējos gados lielākoties izcēlusies ar divdomīgu kailfoto publicēšanu, apgalvo, ka bijušais vīrs Igors Pavlovs nemaz ar dēlu kopā nedzīvo, tomēr mazo Arsēniju aizvedis prom no Maskavas, lai tas nevarētu tikties ar māti.

Šturma uzskata, ka bijušais vīrs pilnu aizbildniecību pār dēlu vēlas tikai tāpēc, lai no viņas izspiestu alimentus.

Otrdien, 18.septembrī, tiesas prāvā klāt bija arī 14 gadus vecais zēns. Šturma neslēpj bažas, ka tas varētu ietekmēt lietas gaitu, tomēr arī atzīst, ka baidās, ka bijušais vīrs dēlu varētu noskaņot pret viņu.

Instagram publicētajā video, kurš jau ticis izdzēsts, dziedātāja vēršas pie dēla un saka: ''Es mīlu tevi, dēliņ, noskūpsti mani.''

''Mammu, nē. Es to nedarīšu, atvaino. Es negribu,'' bučot māti atteicās četrpadsmitgadīgais puika.

''Baidies no viņa, ja?'' Šturma jautāja dēlam. ''Es nebaidos,'' norādīja Arsēnijs. ''Nu tad noskūpsti mani,'' uzstāj dziedātāja. ''Nē, mammu, es nevaru. Es to negribu. Viss, pietiek,'' uz tuvību puika tomēr neparakstās. Šturma rezultātā secināja: ''Es saprotu, ka tu negribi tiesu, bet ko darīt, ja liek.''

Kā zināms, Krievijas likumdošana jāsaka, ka šādās lietās tiesai jāņem vērā arī bērnu, kuri sasnieguši 10 gadu vecumu, viedoklis.

Iepriekš Šturma atklājusi, ka bijušais vīrs viņu sitis, kas arī bija laulības izjukšanas iemesls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas