Meganas Mārklas pusmāsa princim Harijam nosūta nepieklājīgu apsveikumu

tautaruna.lv, Rita Lazda 16.septembris 2018, 18:50
 
PA Wire/PA Images/ SCANPIX
Šonedēļ savu 34.dzimšanas dienu svinēja Lielbritānijas princis Harijs. Tiesa, ļoti nepieklājīgu sveicienu viņam sagatavoja sievas Meganas pusmāsa Samanta.
Samanta princi Hariju salīdzinājusi ar kāmi.

Samanta Mārkla, kura pēc prinča Harija kāzām ar viņas pusmāsu Meganu nav kautrējusies kritizēt karaļnama jauno ģimenes locekli, šonedēļ mikroblogošanas vietnē twitter publicējusi sveicienu Harijam. Tajā viņa ievietojusi attēlu ar rudas krāsas kāmi un tekstu, kurā norāda, ka brīdī, kad viņš ēdīs savu dzimšanas dienas kūku, lai atceras par sveicieniem, ko dzimšanas dienā nekad nav nodevis savam sievastēvam Tomasam, vēsta "Daily Mail."

53 gadus vecā Samanta jau iepriekš nav kautrējusies norādīt, cik nepieņemami, viņasprāt, rīkojas pusmāsa Megana. Viņa uzsvērusi, ka gadījumā, ja ar abu tēvu Tomasu notiks kas slikts, tas būšot uz Saseksas hercogienes sirdsapziņas. Tāpat viņa apgalvojusi, ka Meganas māte Dorija smēķējot marihuānu.

"Daily Mail" arī noskaidrojis, ka Meganas pusmāsa tikai pēc viņas kāzām nolēmusi, ka vēlas atkal mainīt savu uzvārdu no Grantas uz Mārkla.

ASV aktrise Megana Mārkla un Lielbritānijas princis Harijs salaulājās šī gada 19.maijā. Pēc kāzām abi dēvējami par Saseksas hercogu un hercogieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas