Režisors Andis Mizišs par iepirkšanos IKEA: Mans pacietības mērs ir pilns!

tautaruna.lv 13.septembris 2018, 11:50
 
F64
Latviešu režisors Andis Mizišs dalījies nepatīkamā pieredzē, iepērkoties augustā beigās Rīgā atklātajā IKEA veikalā.
Jau trešo dienu staigāju pa IKEA, sūta no viena pie otra.

Sociālajā tīklā Facebook Mizišs raksta, ka ir IKEA fans, taču viņa pacietības mērs ir pilns.


"Lai arī esmu IKEA fans, arī mans pacietības mērs ir pilns. Nokomplektēju virtuvi ar piegādi un uzstādīšanu. Atveda nepareizas detaļas, salicēji amatieri, pusi mēbeļu sabojāja, nemāk kvalitatīvi piegriezt darba virsmu, pašu rasējumos neko nesaprot... Jau trešo dienu staigāju pa IKEA, sūta no viena pie otra..." raksta Mizišs.

Kamēr komentāros cilvēki iesaka gan pašam mēģināt salikt mēbeles, gan dalās ar meistaru kontaktiem, ar režisoru sazinās arī IKEA pārstāve.

"Jums raksta Ieva no IKEA Latvija. Patiesi jūtam līdzi par radušos situāciju ar mūsu virtuves iekārtu un uzņēmumu, kas to uzstādīja. Lai izprastu notikušo un to atrisinātu, lūdzam precīzāk aprakstīt notikušo un nosūtīt savus kontaktus (..)Lūdzam sniegt vairāk informācijas, lai varam atrisināt notikušo," raksta veikala pārstāve.

Jāatgādina, ka pirmais IKEA veikals Latvijā tika atklāts 30.augustā.

Andis Mizišs ir latviešu režisors.

Studiju laikā sācis strādāt par režisoru LTV raidījumā "Skabarga"; tāpat veidojis raidījumus "Baudīt dzīvi", "Datoru pavēlnieks", "Vides fakti", kā arī TV šovu "Ferma". Pēc akadēmijas absolvēšanas pievērsies dokumentālajam kino, par kura veidošanu saņēmis vairākas balvas un nominācijas.

Veidojis filmas "Jaguāra kakts", "Vienkārši pops", "Rīgas meži. Vēsture un mūsdienas", "Elza un Artūrs" un "Medības". Kā aktieris piedalījies filmās "Cilpā" un "Mazās kaislības".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas