Zagorskis apzvērējis, ka 68 gadu vecumā joprojām guļ ar savu sievu

tautaruna.lv 21.augusts 2018, 12:08
 
F64
Rolanda Zagorska teju 20 gadus ilgušajā laulībā notikušas ievērojamas pārmaiņas, atklājis pats aktieris.
''Neslēpšu, ka reizēm jūtos vientuļš...''

Skaidrojot, kāpēc vairs neiziet sabiedrībā ar sievu žurnāla ''Kas Jauns'' autores Intas Mengišas publikācijā ''Kāpēc Zagorskis vairs neiziet sabiedrībā ar sievu?'', aktieris atklāj, ka krīze laulībā neesot iestājusies.

Aktiera sieva Liene Ekšteta esot iesaistījusies apjomīgā projektā ''Skola 2030'', kur viņa nodarbojas ar valsts izglītības sistēmas reformas ieviešanu. Tā kā 42 gadus vecā sieviete pirms tam lielākoties laiku pavadīja mājās un audzināja dēlu, kā arī strādāja vīram piederošajā teātra klubā ''Hamlets'', tad jaunie izaicinājumi atstājuši iespaidu uz abu kopdzīvi.

''Tāpēc arī nevaru ar sievu nekur vairs kopā aiziet,'' stāsta Zagorskis, atklājot, ka sieva visbiežāk netiek vai arī ir nogurusi. ''Kas man atliek? Jāpozē fotogrāfiem ar māsu vai dēlu.''

''Bet mēs tiekamies gltā - to varu apzvērēt,'' apgalvo aktieris. ''Tā kā kopā esam vakaros, naktīs un nu jau arī no rīta, jo pēdējā laikā vienlaikus braucam uz darbu. (..) Ir jau mums arī pa kādam randiņam šajā saspringtajā laikā.''

''Neslēpšu, ka reizēm jūtos vientuļš,'' atklāj 68 gadus vecais aktieris.

Kā zināms, abi apprecējās pirms teju 20 gadiem, kad tolaik 49 gadus vecais Zagorskis par sievu apņēma 22 gadus veco Ekšteti. Laulībā ir dēls Markuss, kurš nu jau ir sasniedzis pilngadību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas