"Bailes ņēma virsroku"; latviešu šķēpmetēja izplūst asarās pēc izstāšanās no EČ

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 10.augusts 2018, 17:21
 
@romankoksarov/Instagram
"Milzīga vilšanās par vakardienas startu Eiropas čempionātā! Tas ne tuvu nebija tas ko varēju parādīt! Diemžēl, bailes ņēma virsroku un tikai viena nepareiza doma par savu iegūto ceļgala traumu tieši šāda veida sacensības sagrāva visas manas cerības! Ir grūti piedot sev!" ierakstu sociālajā tīklā iesāk Latvijas šķēpmetēja Līna Mūze.

Kā iepriekšziņots, Vācijas galvaspilsētā Berlīnē turpinās Eiropas čempionāts vieglatlētikā. Sieviešu šķēpmešanas kvalifikācijas A grupā Latvijas rekordiste Madara Palameika un pašmāju sezonas līdere Līna Mūze uzrādīja attiecīgi 60.21 un 53.95 m. B grupas kvalifikācijā pērnā gada U23 Eiropas vicečempione Anete Kociņa sasniedza 57.48. No latvietēm finālā iekļuva tikai Palameika, savukārt Kociņa un Mūze tika klasificētas attiecīgi 17. un 19. vietā.

Līna pēc izstāšanās no sacensībām saviem sekotājiem un ģimenei veltījusi emocionālus vārdus.

A post shared by Līna Mūze (@lina.muze) on

"Tik daudz izdarīts, tik daudz sāpem iziets cauri, tik daudzas reizes šosezon gribēju padoties un beigt savu karjeru, jo vairs nespēju atrast motivāciju, taču katru reizi saņēmos un turpināju. Rakstot šo, nevaru valdīt asaras, jo esmu pievīlusi sevi un visus, kas mani ir atbalstījuši! Es izdarīju visu maksimāli ko varēju, nekur nevienā brīdī nenožēloju savu enerģiju un spēku! Paldies liels Vieglatlētikas savienībai par doto iespēju but šeit un startēt, diemžēl neattaisnoju cerības, paldies manam trenerim Kimmo Kinnunen ticība man un maniem spēkiem lika nepadoties šosezon! Paldies Latvijas Olimpiskajai komitejai, Latvijas Olimpiskajai vienībai par finansiālo atbalstu un manu atgriešanos sportā pec elkoņa lūzuma 2014.gadā un ceļgala traumas 2016.gadā! Paldies, Jānim Viļumam un Arnim Noveičukam un Līgai Cīrulei ka ar jūsu palīdzību pēc smagas traumas atgriezos ar personisko rekordu! Manai ģimenei, zinu ka Jums ir visgrūtāk, jo pazīstat mani un zinat visus sīkumus ar ko saskaros sportā. Paldies ka man esat!" pateicīga ir Līna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas