Atklājies, cik liela ir Petrosjana bagātība, kuru cer iegūt bijusī sieva

tautaruna.lv 10.augusts 2018, 11:09
 
Sputnik / Scanpix
Krievu humorists Jevgēņijs Petrosjans, kurš pašlaik ierauts šķiršanās prāvā ar, nu jau, bijušo sievu Jeļenu Stepaņenko, esot turīgāks par amerikāņu kolēģiem, secina Gazeta.ru.
''Apstiprināt, ka tie ir 1,5 miljardi, nevis viens vai divi, ir ļoti sarežģīti.''

Kopš Petrosjana laulības šķiršanas procesa sākuma izskanējis, ka humorista rocība lēšama 1,5 miljardu rubļu, jeb 20 miljonu eiro, apmērā.

Viņa advokāts Sergejs Žorins gan minētajam medijam noliedzis, ka tieši tāda ir Petrosjana bagātība. Tiesa, advokāts arī uzsvēris, ka mākslinieks esot ''ļoti turīgs''.

''Apstiprināt, ka tie ir 1,5 miljardi, nevis viens vai divi, ir ļoti sarežģīti,'' skaidro Žorins. ''Īpašumu ir tiešam daudz, tomēr īsti pat nav zināmas pilnas aplēses, kur nu vēl vērtība.''

Lai kā nebūtu, medijs uzskata, ka Petrosjanam noteikti nav mazāk par šiem 1,5 miljardiem, un ļoti iespējams ir pat vairāk.

Tiesa, salīdzinot viņa rocību ar komiķiem amerikā, krievu humorists paliek krietni saraksta apakšdaļā. Par spīti tam, Petrosjans arī pelnot ievērojami vairāk nekā kolēģi Britu salās.

Kā zināms, šobrīd notiek tiesas process, kurā šķir Petrosjana un Jeļenas Stepaņenko laulību. Bijusī sieva vēlas iegūt 80% abu kopīpašuma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas