Jurkāna mīļotā atklāti: Nejūtos vainīga, ka izjuka Jāņa laulība

tautaruna.lv 8.augusts 2018, 12:13
 
F64
Linda Apse atklājusi, ka bijušais ministrs Jānis Jurkāns joprojām izjūt vainas apziņu, ka izjauca viņas laulību.
''Viņš bieži atkārto, ka ir mani nozadzis,'' saka Apse, kura gan tādas izjūtas pret Ilzi Jurkāni neizjūt. ''Es nejūtos vainīga pie tā, ka izjuka Jāņa laulība.''

Žurnāla ''Ieva'' autores Aivas Alksnes intervijā ''Jābūt pacietīgam, kad gribi dzīvē kaut ko mainīt'', bijušā Latvijas ārlietu ministra mīļotā skaidro iemeslus, kuru dēļ viņu piesaista krietni vecāki vīrieši. Kā zināms, tāds ir ne tikai Jurkāns, bet arī bijušais vīrs Pēteris Apse.

''Izaugu ģimenē, kur vienmēr bijuši spēcīgi vīrieši, un tas droši vien arī visu izskaidro. Es noteikti nevarētu teikt, ka viņus apzināti meklēju. Bet droši vien zemapziņā bijis, ka man ar šiem cilvēkiem ir interesanti. Gadu starpībai nav nozīmes, nozīmiga ir intelektuālā sadarbība,'' skaidro Apse.

Runājot par attiecību ar Pēteri iziršanas iemesliem, viņa norāda, ka abi pārāk daudz strādāja un zaudēja romantiku, bet Jānim joprojām esot sirdsapziņas pārmetumi, ka viņš savam zobārstam ''nocēlis'' sievu.

''Viņš bieži atkārto, ka ir mani nozadzis,'' saka Apse, kura gan tādas izjūtas pret Ilzi Jurkāni neizjūt. ''Es nejūtos vainīga pie tā, ka izjuka Jāņa laulība.''

''Jānis bija mani noskatījis pirms gadiem septiņiem. Tolaik biju pārņemta ar savu disertāciju, zinātni, ārzemju konferencēm un to pat neievēroju. (..) Viņš bija visu izdomājis - man atlika vai nu piekrist, vai ne,'' atceras Apse, kura nekad ar Jurkānu neesot sastrīdējusies.

Linda arī atklāj, ka abu mājās Salacgrīvā, kur viņa strādā par skolotāju vietējā vidusskolā, ir divi lieli suņi un astoņi kaķi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas