Kaimiņiem aizdomas, ka Petrosjana 43 gadus jaunākā mīļākā ir stāvoklī

tautaruna.lv 7.augusts 2018, 13:21
 
RIA Novosti / Scanpix
Laikā, kad Krievijas komiķis Jevgēņijs Petrosjans šķir vairāk nekā 20 gadus ilgušo laulību, izskatās, ka viņa mīļākā ir bērna gaidībās, ziņo Komsomoļskaja Pravda.
Par to citiem izpļāpājusies Bruhunovas māte.

Petrosjana šķiršanās no Jeļenas Stepaņenko, ar kuru abi bija kopā jau kopš 1985.gada, kaimiņvalstī guvusi plašu publicitāti. Petrosjans un Stepaņenko dzīvo atsevišķi jau 15 gadus, tomēr tikai tagad viņa sieva nolēmusi, ka vēlas šķirties.

Šķiršanās guvusi tik lielu uzmanību lielākoties tāpēc, ka abi tiesā cenšas sadalīt 1,5 miljardus rubļu lielu naudas summu.

Par šķiršanās galveno iemeslu tiek uzskatītas 72 gadus vecā Petrosjana ārlaulības attiecības ar 29 gadus veco asistenti Tatjanu Bruhunovu.

Bruhunovas kaimiņi viņas dzimtajā Tulā apgalvo, ka sieviete piedevām no leģendārā humorista gaida bērnu - par to citiem izpļāpājusies pašas māte Olga. Pēc tam, kad viņa kļuva par Petrosjana asistenti, viņa sākusi finansiāli palīdzēt mātei.

Tikmēr Bruhunovas skolasbiedri viņu atceras kā ''pelēko peli'', kura uz diskotēkām negāja un ar zēniem nepinās, bet skolotāji norāda, ka teicamniece viņa neesot bijusi, bet vismaz izcēlusies ar priekšzīmīgu uzvedību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas