Artuss Kaimiņš: Zaļajam pūķim esmu teicis ardievas

tautaruna.lv 27.jūlijs 2018, 17:32
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš nemitīgi par sevi atgādina - viena no pēdējām viņa aktivitātēm, par kurām tauta atkal "sacepās", bija lēmums uzrunāt ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Šāda rīcība raisīja daudzos neizpratni. Savu skaidrijumu par šā'dam savām izpausmēm A. Kaimiņš facebook paskaidro šādi: "Piecos pamodos, lai dotos skriet krosu. Jūs jau zināt, ka neesmu no tiem tievākajiem. Uzrakstīju taisnību par manas valsts esošo vadību. Tviterī. Trampam. Taisnību. Un es esot pārkāpis protokolu, jo tviteris izrādās ir protokols, nevis brīva domapmaiņa. Ja cilvēks mostas piecos, tad noteikti dzēris. Jā, man ir bijuši šādi kāzusi, bet zalajam pūķim esmu teicis ardievas. Es vēlos vadīt valsti. Un būt patiess joprojām. Ja manu valsti vada tie, kam to nevajadzētu, tad tas ir jāsaka skaļi. Varbūt ne Trampam, bet jāsaka ir! Atvainojos, ja esmu kādu aizskāris. Tā nebiju to domājis," raksta A. Kaimiņš

Jau ziņots, ka ar diplomātiju naktī no trešdienas uz ceturtdienu nolēmis nodarboties Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kurš sociālajā tīklā Twitter uzrunājis ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Donalds Tramps uz Latvijas deputāta tvītiem nereaģēja.

Ap pulkstens pieciem no rīta, stundu pēc prezidenta Trampa tvīta par panākumiem tiekoties ar ES pārstāvjiem, uz to turpat Twitter atbildējis A. Kaimiņš.

''Ko jūs domājiet par Latviju? Par Baltijas valstīm?'' vispirms painteresējies deputāts.

Ar to gan nav bijis gana un A. Kaimiņš nolēmis informēt, kas tāds maz ir, un pakritizēt Latvijas prezidentu Raimondu Vējoni.

''Piedevām, es esmu Latvijas Saeimas deputāts,'' tvītot Trampam piecos no rīta turpinājis A. Kaimiņš. ''Mūsu prezidents nesaprata jautājumus no jums, jūsu preses konferencē Vašingtonā, tur bija arī citu Baltijas valstu prezidenti. Lietuvas un Igaunijas.''

''Mūsu valsts ir ļoti apbēdināta ar mūsu prezidenta komunikāciju,'' raksta A. Kaimiņš .''Un tā joprojām ir briesmīga."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas