Meganas Mārklas tēvs meitu izmisīgi lūdz ar viņu sazināties

tautaruna.lv, Rita Lazda 15.jūlijs 2018, 10:59
 
PA Wire/PA Images/SCANPIX
Saseksas hercogienes Meganas Mārklas tēvs izmisīgi lūdz meitai ar viņu sazināties. Vīrietis medijiem paziņojis, ka baidās, ka, iespējams, drīz nomirs, vēsta "The Mirror".
Tomass Mārkls, kurš šogad svinēs 74 dzimšanas dienu, norādījis, ka baidās, ka veselības problēmu dēļ viņš var nesagaidīt tikšanos ar meitu

Meganas tēvs, kurš neilgi pēc meitas kāzām medijiem nekautrējās stāstīt, par ko runājis telefonsarunā ar viņas vīru Hariju, tagad paziņojis, ka kopš karaliskajām kāzām nav runājis ar Meganu.

Tomass Mārkls, kurš šogad svinēs 74 dzimšanas dienu, norādījis, ka baidās, ka veselības problēmu dēļ viņš var nesagaidīt tikšanos ar meitu. Viņaprāt, karaliskā ģimene uzskata, ka būs labāk, ja Megana vairs nekontaktēsies ar tēvu.

"Telefons, uz kuru iepriekš zvanot sazinājos ar meitu, vairs nav sazvanāms. Karaliskās ģimenes pārstāvji vairs neatbild arī uz manām ziņām," tabloīdam "The Sun" norādījis hercogienes tēvs.

Jau vēstīts, ka sirds operācijas dēļ Tomass šī gada 19.maijā nevarēja ierasties uz meitas kāzām ar Lielbritānijas princi Hariju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:33

Jaunākās diskusijas