Supermodeli izsmej par to, kā viņa izskatās dažas dienas pēc dzemdībām

tautaruna.lv 12.jūlijs 2018, 19:07
 
AFP / Scanpix
Dienvidāfrikāņu skaistule Kendisa Sveinpola vērsusies pie visiem, kuri zobojušies par viņas figūru vien dažas dienas pēc dzemdībām.
''Cilvēki var būt tik ļauni viens pret otru... Skaistuma standarti brīžiem sievietēm ir neiespējami.''

Pēc tam, kad internetā parādījās fotogrāfijas, kur Sveinpola redzama pludmalē un acīmredzami ne tajā nevainojamajā formā, kāda bija pirms dzemdībām, interneta komentētāji protams ķērušies pie nejaukiem izteikumiem.

''Victoria's Secret'' ilggadējā enģeļa mērs bijis pilns un viņa pie nelabvēļiem vērsusies caur Instagram Stories: ''Tāda es izskatos 12 pēc tam, kad piedzima mans dēls. Ja jums ir kaut kas slikts, ko par to teikt... Paskatieties uz sevi.''

Ekrānšāviņš

''Cilvēki var būt tik ļauni viens pret otru... Skaistuma standarti brīžiem sievietēm ir neiespējami. Es nekautrējos parādīt savu pēcgrūtniecības vēderiņu,'' raksta Sveinpola.

''Es esmu ar to lepna patiesībā. Es tajā savu dēlu iznēsāju 9 mēnešus, un domāju, ka esmu pelnījusi tiesības būt ar nelielu punci,'' spriež modele. ''Vai tas ir tāpēc, ka esmu modele? Mēs arī esam normāli cilvēki, tādēļ ļaujiet man mierīgi baudīt pludmali.''

Sveinpolas otrais dēls Eiriels piedzima šī gada 19.jūnijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas