Ārzemju portāls ironizē par Porziņģa atgūšanos no traumas

tautaruna.lv 19.jūnijs 2018, 22:46
 
AP/ SCANPIX
Lai gan latviešu superzvaigzne Kristaps Porziņģis jau kādu laiku basketbola laukumā nav manīts, tas neliedz pasaules medijiem runāt par viņu. Tiesa, šoreiz mediji naski vēsta par to, kur un ar ko Kristaps atpūties pagājušajā nedēļas nogalē.
Jau ilgāku laiku sportists sociālajos tīklos informē, kā tad notiek viņa atveseļošanās pēc veiktās ceļgala krustenisko saišu operācijas. Kamēr Kristaps atrāda, kā trenējas, tikmēr tenku portāls "TMZ" pamanījies iemūžināt, kāda tad ir viņa atpūta ārpus sporta zāles.

Piemēram, aizvadītajā nedēļas nogalē uzņemti fotoattēli, kuros redzams, kā NBA zvaigzne atpūšas uz jahtas Ibizā. Viņam līdzās ir arī kāda izskatīga gaišmate.

Nav gan zināms, kas ir šī daiļā dāma, tomēr tenku portāls "TMZ" nekautrējas norādīt, ka, iespējams, tas superzvaigznei palīdzēs ātrāk atlabt no traumas.

Jau vēstīts, ka februāra sākumā Kristaps NBA spēles laikā pārrāva ceļgala krusteniskās saites. Neilgi pēc tam sportistam veikta operācija, un turpinās vairākus mēnešus ilgais rehabilitācijas process.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:26

Jaunākās diskusijas