Skandalozais fotogrāfs Sokolovs sevi publiski nosauc par idiotu

tautaruna.lv 19.jūnijs 2018, 18:03
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Aizvadītajā nedēļas nogalē Ventspilī notika "Skrien Latvija" sacensības, kurās piedalījās arī Latvijā zināmais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs. Tiesa, neilgi pēc piedalīšanās mākslinieks sociālajā tīklā facebook publicējis ierakstu, kurā nekautrējas sev veltīt skarbus vārdus.

Svētdien A.Sokolovs devies uz sacensībām Ventspilī, tomēr ne sacensības, ne ceļš uz tām nav izvērties tāds, kā, iespējams, iepriekš gaidīts.

"Sākās ar to, ka aizgulējos. Vajag paspēt uz Ventspils maratonu. Šodien man ir jānoskrien 10km. Paņēmu līdzi skaistu sievieti un izbraucu no pilsētas. Man ir princips ātrāk par 90 nebraukt. Šoreiz reāli stresoju, ka nepaspēšu uz startu, tāpēc braucu uz 95. Līdz Ventspilij atlika vien 20 kilometri, kad mašīnai priekšā no meža izlēca lielais stirnu buks! ienmēr baidos notriekt dzīvnieku, daudz vairāk nekā cilvēku. Bremzēju grīdā tā, ka meitenei blakus, telefons izkrita no rokām un aizlidoja salona dziļumos. Paldies dievam, veseli 5 metri mani atdalīja no dzīvnieciņa un viņš paspēja iemukt mežā. Līdz startam nieka 30 minūtes," tās dienas notikumus sociālajā tīklā facebook atstāsta fotogrāfs.

Pēc tam viņš devies uz reģistrācijas telti, lai saņemtu savu dalībnieka numuru. "Ātri ieskrēju reģistrācijas teltī un dabūju aploksni ar savu numuru. Piestiprināju ar adatām, bet aploksni izmetu miskastē un sāku sildīties."

"Cerēju uz labu rezultātu, varbūt pat personīgo rekordu."

Fotogrāfs neslēpj, ka šobrīd ir ļoti labā sportiskajā formā. "Cerēju uz labu rezultātu. Varbūt uz jaunu personīgo rekordu. iepriekšējā mēnesī noskrēju ap 200km un jūtos tiešām sagatavots. Sāku skriet - kājas bija vieglas, kā pūciņas. Karstums tomēr ietekmēja un otrie 5km bija nedaudz lenāki.
Ieskrēju finišā un gandrīz apraudājos," norāda A.Sokolovs.

Vilšanās esot bijusi par to, ka sensors, kas citkārt fiksē dalībnieka laiku un iemontēts numurā šoreiz bijiis plastmasas "puļķītis", kuru vajadzējis piestiprināt pie apavu šņorēm.

"Esmu idiots, tā steidzos, ka izmetu to miskastē kopā ar aploksni! Tagad mans rezultāts vispār nebūs ieskaitīts," vēsta fotogrāfs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas