FOTO: Modes dizaineres Indras Salcevičas pašapziņas atslēga

tautaruna.lv, Lāsma Gaile 13.jūnijs 2018, 14:05
 
f64
Modes māksliniece Indra Salceviča “Instagram” dalījusies bildi, kur pati vālājās saules staros, papildinot attēlu ar iedvesmojošām rindām par pašapziņu.

“Pašapziņa. Reiz man šķita, ka pašapziņas esamība ir atkarīga no sabiedrības uztveres par Tevi. Vēlme par visām varītēm nokļūt barā, izpatikt, atbilst kaut kādiem standartiem gan mentālā, gan ķermeniskā veidolā. Darīt lietas, jo jādara. Noklusēt, jo bailes, ka tiksi izstumts,” raksta bloga “Morethasize” galvenā redaktore.

“Patiesībā, ja esi zaļā vārna, tad esi. Pārkrāsoties par pelēko? Priekš kam? Agri vai vēlu krāsa nodils, nomazgāsies, un tāpat visi ieraudzīs, kas esi!” mudina Salceviča. “No savas mentālās būtības neaizmuksi. Selflove neattiecas tikai uz ķermeniski pozitīvo domāšanu. Pieņemt savu dārzu un izravēt no nezālēm reizēm nav nemaz tik viegli. Vēl sarežģītāk ielaist dārzā dārznieku. Vai dārznieks vairos tavu pašapziņu? Nē! Bet dārznieks palīdzēst Tev atrast sevi, tikt galā ar pāridarījumiem, aizvainojumiem, pieņemt savu mentālo būtību.”

Arī citos ierakstos dizainere nebīstas atklāt savas kuplās formas, kombinējot fotogrāfijas ar iedvesmojošiem tekstiem, kā būt mierā ar sevi, savu ķermeni un apkārt notiekošo, atklājot par sevi ne tikai talantu radīt tērpus, bet arī nodarboties ar rakstīto vārdu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:59

Jaunākās diskusijas