Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs: Neesmu par gejiem, esmu pret idiotiem

Līga Nestere 11.jūnijs 2018, 17:33
 
F64
Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kuru plašāka publika iepazina šovā ”Dejo ar zvaigzni”, gana bieži sociālajos tīklos pauž savu redzējumu par dažādām tēmām. Arī par sestdien Rigā notikušo praidu viņam bija ko teikt.

"Sestdien braucu caur pilsētu un šokējos. Kaut kādi nožogojumi, visur policija. Izrādās - Praids. Tas ir kaut kāds barbarisms! Mēs ko, dzīvojam viduslaikos? [...]
Kāpēc policija gaida provokācijas? Tagad 300 policisti sargās cilvēkus dēļ tā, ka viņi atšķiras no vairākuma. Murgs!


Kāpēc viņi kādus tā kaitina? Nu geji, nu un? . Mani taču tas neskar, kāpēc man jābūt agresīvām pret viņiem?


Kāpēc nav tādas agresijas pret maratonistiem, dievticīgiem vai tos kuri piedalās "Tvida braucienā"? Gandrīz katru nedēļas nogali ir kāds massu pasākums, bet tieši šis, ir tik "bīstams"?


Pasakiet, kāpēc sabiedrība ir tik necietīga tieši pret seksuālām minoritātēm???

PS. Vissvairak mani besī tie idioti, kuri pielīdzina gejus - zoofiliem vai pedofiliem vai tie, kuri praidu sauc par "propagandu" un saka, ka dēļ minoritātēm "cilvēce var izmirt". Es neesmu par gejiem. Esmu PRET idiotiem," raksta Aleksandrs Sokolovs.

Kā ziņots, sestdien Rīgas centrā notika "Baltijas praida 2018" kulminācijas pasākums - gājiens no Vērmanes dārza, lai aktualizētu lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu un interseksuāļu (LGBTI) kopienas cilvēktiesību jautājumus Latvijā, Baltijā, kā arī visā Eiropas Savienībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas