Ķermeņa modifikācijas entuziaste: No tetovēšanās kļuvu atkarīga 16 gados

tautaruna.lv, Lāsma Gaile 11.jūnijs 2018, 21:55
 
Ekrānšāviņš/Instagram
23 gadus vecā Ambera Lūka savām ķermeņa modifikācijām, tai skaitā šķeltajai mēlei un zilai krāsai acu baltumos, iztērējus vairāk nekā 6000 mārciņu, vēsta laikraksts “The Sun”.

Ambera, draugu vidū, saukta arī par “Balto Zilacaino Pūķi”, jau 16 gados kļuvusi atkarīga no tetovēšanās. Tagad viņas ķermeni rotā vairāk nekā 50 mākslas darbi.

“Es neko nenožēloju. Man ļoti patīk savs izskats,” stāsta austrāliešu pīrsingu māksliniece.

Ambera neslēpj, ka viņai riebās pašas izskats un domāja, ka blondās cirtas un gaišā āda bija ļoti garlaicīga.

Pirmo tetovējumu viņa ieguva pusaudža gados, jo vēlējas uzzināt kāda ir sajūta. 18 gados viņai bija jau 18 tetovējumi.

“Man radās atkarība jau 16 gados,” viņa stāsta. Tagad viņai ir vairāk nekā 50 tetovējumu, tostarp pārdroši darbi uz sejas.

Meitene pat riskēja uz mūžu palikt akla, kad notetovēja savas acis zilas. 40 minūšu ilgā procedūra bijusi ļoti sāpīga, un pēc tās jauniete nav spējusi kārtīgi redzēt trīs nedēļas.

Turpinot aizraušanos ar ķermeņu modifikāciju, Ambera sašķēlusi mēli un ievietojusi silikonu savās ausīs, lai tās būtu spicākas.

Ģimene un tuvākie draugi atbalstīja viņas pārvērtības, tomēr ar jau sasniegto meitenei nepietiek - viņa plāno zobus pārveidot kā vampīra ilkņus un iegūt vēl vienu tetovējumu.

“Ir daudz cilvēku, kuri nosoda manas izvēlēs par manu ķermeni, bet tā tas arī ir - tas ir mans ķermanis,” stāsta jauniete. “Taču ir arī daudz pozitīvā. Cilvēkus fascinē mans izskats, un viņi nediskriminē mani.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas