Zāmuele valsts bagātāko cilvēku nomainījusi pret slavenu futbolistu?

Portāls nra.lv 17.aprīlis 2018, 14:15
 
F64
Žurnāls ''Privātā Dzīve'' informē, ka par spīti tam, ka vēl pat nav pagājusi nedēļa kopš baņķiera Oļega Fiļa un bijušās žurnālistes Santas Zāmueles šķīršanās, viņiem jau parādījušies jauni sirdsāķīši.

Kā norāda izdevums, mēļo, ka Zāmuelei par jauno mīļoto kļuvis vēl nesen pats par vecpuisi kļuvušais bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs.

Ilggadējā žurnāla ''Cosmopolitan'' galvenā redaktore esot pārskaitusies par jaukšanos viņas, iespējams, jaunajās attiecībās: ''Kad tas vienreiz beigsies? Cilvēkiem nav, ko darīt?! Tagad vispār nevarēs uz ielas rādīties ne ar vienu. Mēs vienkārši esam draugi. Kaimiņi.''

Santa Zāmuele / Facebook

Gorkšs neslēpis pārsteigumu par jautājumiem saistībā par romānu ar četrus gadus vecāko Zāmueli: ''Tas ir absurds. (..) Ak die's! Līdz šim domāju, ka nekas vairs mani nevar pārsteigt, taču acīmredzot var! Šāds jautājums mani tiešām pārsteidz.''

Arī ''ABLV Bank'' īpašnieks izvairījies no pēc šķiršanās depresijas un sirdsēstiem, šķietami uzsākot romānu ar paša finanšu noziegumos vainotās bankas darbinieci Kristīni.

Kristīne / Facebook

Par spīti 18 gadu vecuma starpībai, Fiļs ar kolēģi jau manīti kādā smalkā viesnīcā un arī pati 26 gadus vecā jaunkundze nav iebildusi, ka žurnāls ziņo par abu iespējamo romānu.

Baņķieris gan atteicies komentēt savu privāto dzīvi, bet Kristīnei acīmredzot ir divi mazi dēli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas