VAKARA ZIŅAS: Kurš Saeimas deputāts ir vislielākais huligāns?

Dana Dravniece 11.februāris 2018, 8:00
 
F64
Latviešu tautas sakāmvārds atgādina, ka vilks met kažoku, bet ne tikumu. Žurnāls »Vakara Ziņas« pētīja, kurš no Saeimas deputātiem, kas atkārtoti saņēmis administratīvo pārkāpumu sodus, atbilst šai parunai.

Lazarevai sods, sēžot pie «Lexus» stūres

Deputāte Jeļena Lazareva no partijas «Saskaņa» ir gandrīz eņģelītis, ja neskaita naudassodu par braukšanas ātruma, distances un intervāla neievērošanu.

Šī deputāte neaizraujas ar regulāru likuma pārkāpšanu, bet neizceļas arī ar tā ievērošanu. Balstoties uz «Deputāti uz delnas» atrasto informāciju, Lazareva ir apmeklējusi mazāk nekā 50% sēžu jeb 34 no 75 apakškomisijas sēdēm. Ja sēžu apmeklējums ir tik mazs, tad interesenti, kur tieši šī dāma traucās ar savu 2002. gada izlaiduma «Lexus» automašīnu!?

Pārkāpumu karalis - Artuss Kaimiņš

Deputāts un KPV LV partijas skaļākais runasvīrs Artuss Kaimiņš regulāri iekuļas nepatikšanās. Ir tikai 2018. gada sākums, bet tas Kaimiņa dzīvē sācies ar diviem naudassodiem - viens par braukšanas ātruma pārsniegšanu un otrs par valsts amatpersonas deklarācijas neiesniegšanu.

Kaimiņš ir stājies vismaz trīs reizes Saeimas Ētikas komisijas priekšā, lai atbildētu par deputātam neatbilstošu rīcību. Kaimiņa asā mēle un neadekvātā rīcība ir sagādājusi neskaitāmas problēmas viņam pašam. Tautas kalps ļoti bieži kritizē citas amatpersonas, bet vai uz sevi viņš spēj adekvāti paskatīties un izvērtēt savu rīcību? Savu 2006. gada izlaiduma džipu «Land Rover Discovery» viņš reiz atstāja neatļautā vietā pie Rīgas Centrāltirgus, tad neatļautā vietā netālu no savas dzīvesvietas Rīgas klusajā centrā. Dzīvnieku aizstāvju sirdis salauzīs fakts, ka Kaimiņš reiz ar šo pašu džipu notrieca alni, par kura veselības stāvokli un to, vai meža zvērs izdzīvoja, deputātam nav ne jausmas. Tautas kalps šo epizodi, iespējams, tik ļoti vēlējās izdzēst, lai neviens neuzzina par šo avāriju.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:27

Jaunākās diskusijas