Artūrs Irbe kļuvis par sektantu?!

Portāls nra.lv 6.februāris 2018, 12:23
 
F64
Kādreizējais latviešu hokeja vārtsargs Artūrs Irbe aktīvi pievērsies reliģijai un pievienojies sabiedrībā par sektu uzskatītajai Vasarsvētku draudzei.

Aizvadītajā nedēļā Irbem apritēja 51 gads un viņš to atzīmējis nākamajā dienā rīkojot ''vīrišķības un spēju iet uz katra izvirzītajiem mērķiem'' izklāstu pretrunīgi vērtētajā Rīgas Vasarsvētku draudzes ''Cerība'' telpās.

Lai arī pasākums tika visai aktīvi reklamēts, žurnāls ''Kas Jauns'' apgalvo, ka tajā bijis strikti aizliegts ierasties žurnālistiem un beigu beigās tas noticis teju slepenībā.

Jāatzīmē, ka Irbes aizraušanās ar reliģiju ir konkrēti ''pentakosti'', kuri ir kristietības atzars, kurš Dieva aktivitāti rod neartikulētās skaņās, kuras cilvēks izsakot ekstātiska pārdzīvojuma laikā...

Latvijā šī sekta eksistē vairākās draudzēs - dažas ir apvienojušās Latvijas Vasarsvētku draudžu apvienībā, citas ir neatkarīgas, bet vēl dažas sevi uzskata par jaunām baznīcām, kā piemēram bēdīgi slavenā ''Jaunā Paaudze''.

Tikmēr sarunā ar žurnālu ''Privātā Dzīve'', Irbe par ''labāko lēmumu savā dzīve'' dēvē apprecēšanos ar vairāk nekā 20 gadus jaunāko Madaru, kura esot izteikti dievbijīga un tam visam pievērsusi arī viņu. Arī abu mazais dēlēns tiekot ņemts līdzi uz draudzi.

''Ļoti daudziem tuviniekiem tas likās nesaprātīgi, taču tas ir vislabākais ātrais lēmums, ko savā dzīvē esmu pieņēmis,'' savu laulību komentējis Irbe.

Irbe arī atklājis, ka sākotnēji viņu Dievam ''pievērsusi'' maza meitenīte, kura lidostā viņam paziņojusi, ka ''Jēzus tevi mīl'', pēc kā hokejists sācis raudāt. Tad bērns aizvedis Irbi pie saviem vecākiem, kuri viņu iesaistījuši savā draudzē un tur latvietis varējis ''izraudāt visas savas sāpes un grūtības''.

Irbe ir pārliecināts - mazā meitenīte patiesībā bijis pats Dievs!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

6.februāris 2018

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas