Jaunākās ziņas par mūziķi Valteru Frīdenbergu no Vācijas

Portāls nra.lv 15.decembris 2017, 10:45
 
Ekrānšāviņš no video
Mūziķis Valters Frīdenbergs vakar sācis veikt nepieciešamos izmeklējumus Berlīnes Šaritē klīnikā, lai noteiktu, kā vislabāk cīnīties ar onkoloģisko slimību.

Žurnāliste Aija Kince mirkļblogošanas vietnē "Twitter" raksta, ka Valteram jau veikti pirmie izmeklējumi.

Desmit dienu laikā vācu mediķi izstrādās ārstēšanas plānu un arī kļūs zināms, vai mūziķis Ziemassvētkus sagaidīs mājās, vai arī viņam būs jāturpina ārstēties tālāk uzreiz.

Valters šajā smagajā laikā saņem ļoti daudz uzmundrinājuma vārdus un laba vēlējumus, bet nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" apņēmās aizvest mūziķi uz Berlīni un atvest mājās, nepērkot biļeti par ziedotāju naudu.

"Nu, mani vienkārši tāpat aizvizina līdz Berlīnei un atpakaļ, un, protams, viens ir uz turieni aizlidot, kad viss vēl ir brīvs un vietas ir brīvas, bet atpakaļ tā braukšana ir plānota tieši Ziemassvētku laikā. Nu man viņi atbildēja, ka vienalga, kaut vai pilota kabīnē, bet mēs tevi dabūsim atpakaļ," stāsta Frīdenbergs.

Atgādināsim, šī gada novembrī Latvijas mediji vēstīja, ka mūziķim un TV raidījumu vadītājam Valteram Frīdenbergam nepieciešama palīdzība. Pirms gada veicot veselības pārbaudes, Valters saņēma ziņu, kas stindzina ikvienu - vēzis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas