Filips Kirkorovs pārsteidz ar sensacionālu atzīšanos

Portāls nra.lv 4.decembris 2017, 17:24
 
Scanpix
Pazīstamais krievu dziedātājs Filips Kirkorovs raidījumam "Novije russkije sensaciji" atklājis daudzus savas dzīves noslēpumus. Mūziķis sarunai ar žurnālistiem izvēlējies savas dzimtas māju Bulgārijā, kurā pirmo reizi tika ielaisti mediju pārstāvji.

Pats bulgāru izcelsmes dziedātājs stāsta: "Šo vietu es nemainītu ne pret ko, ne pret vienu citu pasaulē. Arī ne pret Sardīniju, Itāliju, Spāniju."

Ekrānšāviņš no video

Filipa bērnu Allas-Viktorijas un Martina dzīve kopš pirmajām dzīves dienām kļuva par žurnālistu mērķi - savukārt dziedātājs pats ar lielāko prieku publicēja sociālajos tīklos fotogāfijas un video ar bērniem. Daudzi nosodīja krievu mūziķi par to, ka viņš atņem Allai un Martinam bērnību. Taču pop mūzikas karalis apgalvo, ka labāk pats visiem paradīs savus bērnus, nekā ļaus paparaci sekot viņiem ar slēptajām kamerām.

Kirkorovs beidzot atklāti pastāstījis, kam viņam bija jātiek pāri un kādu cenu viņam bija jāsamaksā, lai kļūtu par laimīgu tēti saviem bērniem.

Filips Kirkorovs stāsta: "Šis lēmums nebija viegls. Tas nebija spontāns, es to smagi pārdzīvoju. Es to esmu pelnījis un šodien esmu laimīgs, un par šo laimi esmu gatavs atdot visu, kas man ir. Tikai lai tā būtu ar mani, un neviens to neatņem."

Ekrānšāviņš no video

"Un to, kam es esmu izgājis cauri, kad bijušie draugi pārvērtās par ienaidniekiem, un otrādi. Un kā mani gribēja noslaucīt no zemes virsas, centās iznīcināt mediji. Un kā es ar to cīnījos un norādīju uz viņu vietu daudziem cilvēkiem, kuri mani mēģināja izcnīcināt, un kā tas viņiem neizdevās. Tāpēc, ja ne viņi (bērni - red.), manā dzīvē nebūtu bērnu smieklu, nebūtu šī prieka un nebūtu visa, kas šodien par 100% piepilda manu dzīvi. Par visu pārējo es samksāju ļoti nopietnu cenu. Ļoti nopietnu," Kirkorovs norādījis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas