Linda Mūrniece izmēģinājusi viesmīles darbu: sapampušas kājas un 3,50 eiro iztrūkums

Portāls nra.lv 21.novembris 2017, 14:45
 
Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency
Bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece, kura tagad ir viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja izpalīdzējusi kolēģiem un nostrādājusi dienu kā viesmīle. Facebook viņa dalījusies ar pārdomām par aizritējušo darba dienu.

"Tā izskatās viesnīcas vadītāja divos naktī pēc noskrietām 12 stundām, izliekoties par viesmīli. Kājas jūs negribētu redzēt, tās nav attapušās joprojām un pušumi dzīs vēl kādu laiku. Īsti viesmīļi zina, ka kurpēm jābūt ērtām un droši vien arī rūdījums un pieredze palīdz. Man šķita, ka jaunās kurpes ir pašas piemērotākās.

Ne pirmo reizi gāju savējiem talkā, tikai iepriekš man uzticēja novākt traukus un tos nomazgāt. Šoreiz biju sasniegusi nākamo uzticēšanās pakāpi - apkalpoju viesus, pienesu, aiznesu, situ čekus, skaitīju naudu. Bārmenis gan saka, ka kasē iztrūkums - 3,50 un pusei bāra viesu uzsaukts šampanietis par godu svētkiem, par ko kādam būs jāatskaitās.

Man patika. Kājas un iztrūkums 3,50 ir nieks. Jauna pieredze, iespaidi par cilvēkiem - tūristiem un vietējiem, iepriecināti viesi, uztraucies bārmenis. Zinu, ka protu strādāt un bez darba nekad nepalikšu. Joprojām nogurusi, bet laimīga viesnīcas vadītāja. PS. Kāpēc man galvā cepurīte, nav ne jausmas. Zinu tikai, ka nebija laika ne telefonam, ne paēst, ne piesēst atpūsties. Īsta un dzīva diena," raksta Linda Mūrniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas