Daņiļenko atklāti atzīst, kāpēc izbeidzis attiecības ar Sandru Zviedri

Portāls nra.lv 11.oktobris 2017, 17:22
 
Raitis Plauks/ F64 Photo Agency
Jūlijā mediji vēstīja, ka izirusi dziedātāja Andra Daņiļenko un viņa mīļotās, TV diktores Sandras Zviedres kopdzīve. Vairākus mēnešus pēc attiecību izbeigšanas dziedātājs atklājis, kāpēc aizgājis no sievas.
Sarunā ar žurnālu "Kas jauns" Andris Daņiļenko norāda, ka lēmumu par šķiršanos no Sandras pieņemt bija ļoti grūti. "Gandrīz vai zīmēju uz papīra, rēķinot, kam un cik lielā mērā nodaru pāri... Es ļoti, ļoti ilgi mocījos, līdz nonācu pie slēdziena, ka esmu situācijā, kad jebkura darbība, jebkurš lēmums būs slikts no visām pusēm. Grozi, kā gribi. Ja es būtu palicis, būtu slikti, ja es aizeju - tāpat ir slikti. "

Raitis Plauks/ F64 Photo Agency

Izrādās, ka viņš pats bijušajai dzīvesbiedrei pateicis, ka viņam ir jaunas attiecības. Viņš neslēpj, ka bijušajās attiecībās nav trūcis skaistu brīžu. "Bet es nevarēju salāpīt vairs to caurumu, ko esmu radījis attiecībās, mūsu kopdzīvē. Tagad sapratu, kāpēc tik nevērīgi attiecos, - jo man nebija piepildījuma līdzās Sandrai. Tā bija tikai tāda mētāšanās. Es vienkārši sapratu, ka nespēju viņu darīt laimīgu. Nu nebija mums normālas kopdzīves."

Vienīgais, ko viņš pēc attiecību izbeigšanas varot darīt, ir lūgt piedošanu Sandrai par to, ka tik daudz darīts pāri. "Nu nemācēju viņu mīlēt tā, kā viņai tas bija nepieciešams,” norāda A.Daņiļenko.

Avots: Žurnāls "kasjauns.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:57

Jaunākās diskusijas