Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Skandalozi

Zavorotņukas ģimene sazinās ar faniem

© ITAR-TASS/Scanpix/Leta

Jau vairākas nedēļas Anastasijas Zavorotņukas tuvinieki nesniedz nekādu informāciju aktrises pielūdzējiem. Lai gan izskan dažādas versijas par aktrises veselības stāvokli, ģimene joprojām slēpj Zavorotņukas diagnozi.

Atbalstu aktrisei pauduši daudzi viņas atbalstītāji, kuru skaits ik dienas palielinās. Ar Zavorotņukas ģimeni sazinājušās pat mūķenes no Gornenskas klostera Jeruzalemē, raksta "otkrito.lv".

"Labdien, lūdzu nododiet Anastasijai un viņas ģimenei, ka Gornenskas sieviešu klostera māsas par viņu lūdzas Svētajā zemē. Viņa kā svētceļotāja šeit ieradās 2015. gadā," teikts publicētajā kolestera māsu ziņā.

Sievietes regulāri lūdzoties par aktrises veselību un cer, ka viņai kļūšot labāk. Aktrises tuvinieki pateikušies klostera iemītniecēm, ar kurām turpina uzturēt kontaktus.

Ģimenes pārstāvji sazinājušies ar klosteri. "Jūsu pastāvīgās lūgšanas dod mums spēku, jūsu patiesā līdzcietība iedvesmo. Anastasija vienmēr pret svētajām vietām ir izturējusies ar cieņu un šobrīd viņai šāds atbalsts ir ļoti nozīmīgs," vēstīts ģimenes atbildē klostera māsām.

Jau ziņots, ka 48 gadus vecajai aktrisei, kura Latvijā pazīstama no slavenā seriāla "Mana mīļā aukle", atklāja smadzeņu vēzi pēc tam, kad sieviete sāka sūdzēties par smagām galvassāpēm. 13. septembrī kļuva zināms, ka viņa ir hospitalizēta ārkārtīgi smagā stāvoklī, bet 15. oktobrī tuvi mākslinieki pirmo reizi apstiprināja, ka Anastasija ārstējas no smagas slimības.

Pašlaik Zavorotņuka atrodas smagi slimu pacientu rehabilitācijas centrā, kur viņa nonāca oktobra sākumā tūlīt pēc izrakstīšanas no Eiropas Medicīnas centra. Tad viņas veselības stāvoklis tika novērtēts kā smags.