Saimniekšova Magone, iespējams, grasās savu gaidāmo bērnu nosaukt par Latviju

tautaruna.lv 12.decembris 2019, 14:45
 
Ekrānšāviņš no video
Publiski izskanējis Latvijas realitātes šovu zvaigznes Magones Šutovienes, kuru televīzijas skatītāji iepazina, kā Magoni Burku, iespējamais vēl nedzimušā bērna vārds, vēsta televīzijas kanāls STV.

Raidījumā "Slavenības. Bez filtra" par iespējamo jaundzimušā vārdu "izpļāpājās" Magones vīrs Žanis.

Žanis raidījumā izrāda viņa un Magones mitekli, sāstot, kā plānots to apdzīvot un piemetina: “Šī ir mūsu istaba. Mana, Fēniņa, Magdas un Latvijas.” Tādejādi publiski izskanējis iespējamais gaidāmā bērna vārds.

Pati Magone gan solās plašākus komentārus par gaidāmā bērna vārdu sniegt vēlāk. Jāatzīmē, ka arī Magones pārējām atvasēm doti neparasti vārdi - Magones un Venta Vītola dēls ir Raimonds Saulgaitis, bet jaunākais dēliņš nosaukts par Fēniksu.

Jau vēstīts, ka Magone Burka (tagadējais uzvārds Šutoviene) šobrīd ir ceturtā bērna gaidībās un ir precējusies ar lietuvieti Žani. Abu laulībā ir dzimis Magones trešais dēls Fēnikss. Ventis un Magone ir vecāki abu kopīgajam dēlam Raimondam Saulgaitim. Magones vecākais bērns ir Roberts, kurš ir dzimis viņas pirmajā laulībā. Magone kļuva atpazīstama, pateicoties dalībai TV šovā «Saimnieks meklē sievu». Šis būs realitātes šovu zvaigznes ceturtais bērns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas