Luterāņi savu arhibīskapu Vanagu nosauc par ''sliktāku kā tukšu vietu''

Portāls nra.lv 8.aprīlis 2018, 13:49
 
F64
Sašutumu daudzu ticīgo vidū esot izsaucis portāla e-baznica.lv 1.aprīļa joks, ka Latvijas luterāņu arhibīskaps Jānis Vanags atkāpies.

1.aprīļa joks esot bijis sekojošs - ''Latvijas luterāņu arhibīskaps Jānis Vanags esot iesniedzis kapitulam atlūgumu un atdevis amata zizli''.

Tagad e-baznica.lv paskaidrojuši savu skandalozo joku, veicot vēl izbrīnu raisošākus izteikumus.

''Konservatīvi noskaņotie kristieši, neiedziļinoties, metušies aizstāvēt teju vai neaizstājamo Latvijas evaņģēliski luteriskas baznīcas arhibīskapu, kurš viņuprāt ticis nežēlīgi izņirgāts,'' raksta portāls.

Tad sekojis teksts, kurš visticamāk tuvākajā laikā saņems vēl vairāk uzmanības: ''Taču tie ir vienkārši ignorējusi plašāk neatzīto prātulu, ka katrā jokā ir daļa joka, un nav saskatījuši apslēpto vēstījumu, ka Latvijas luterāņu arhibīskaps pēc amata - galvenais atbildīgais par tīras luteriskās mācības uzturēšanu Latvijā (teorētiski reformācijas karoga turētājs) - ir sliktāks kā tukša vieta.''

''Vai nu viņš ir pilnīgā neprātā no luterisma atkritis un tikai vārda pēc vien vairs atsaucas uz luteriskajām ticības apliecībām, ka nedzirdam viņu taurējam trauksmes trompeti. Jebšu viņš nekad patiesi luterisks nav bijis un kā kangars, pilnīgi oficiāli ir nostājies kontreformācijas pusē (nu aizelsies pūš savu stabuli pāvestības ekumenisko dūdu darbināšanai),'' skaidrojumu par skandalozo joku ar vēl skandalozākiem izteikumiem noslēdz luterāņu portāls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas