Apsveikumi un nebūšanas Sieviešu dienā! Ušakovs puķes atvedis ar ķerru

Portāls nra.lv 8.marts 2018, 14:15
 
F64
Lai arī Starptautiskā sieviešu diena, jeb 8.marts, nav oficiāli valsts svētki, tos svin visai plaši un tostarp arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Par godu svētkiem, pie neliela pārtraukuma no darbiem ticis pat Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš kolēģēm ziedus veda ar ķerru.

Twitter

''Tiem, kas katru gadu uzdod vienu un to pašu jautājumu, atkārtošu atbildi - ziedus 8. martā kolēģēm domē mēs pērkam par saviem līdzekļiem,'' tvīto Ušakovs.

Radošāk lietai piegājuši valsts otrajā lielākajā pilsētā, kur tapis mīlīgs video ar domniekiem, kuru gan liela daļa cilvēku uztvēruši par ''muļķīgu joku''.

Tikmēr Twitter lietotāja Liene dalās ar kādu kuriozu (vai pat skumju) gadījumu no šodienas: ''Tie skatieni, ko viesmīle velta vīrietim, kad sieviete apmaksā rēķinu restorānā 8.martā. Priceless.''

''Šodien gaisā jūtami īpašie fluīdi - tik pieklājīgs un smaidīgs kurjers sen nebija satikts,'' priecīga ir cita tvītotāja Arita.

Bet Roberts Putnis ar 8.marta svinēšanu esot pagalam neapmierināts: ''Padomisko 8.marta neļķu, konfekšu kārbu un alkohola plūdu iespaidā cerēju, ka tas viss aiz muguras mūžīgi mūžos. Nekad nebiju varējis iedomāties, ka 8.martā brīvajā Latvijā būs jāstāv uz ielas ar politiskām prasībām sargāt sieviešu tiesības.''

Interesantus sveicienus saņēmušas arī sievietes arī citās pilsētās. Piemēram, Liepājā un Ventspilī sievietes apsveikuši futbolisti, Liepājā sievietes saņēmušas sveicienus arī autobusā.

twitter.com

twitter.com

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas