Publiski saķildojas divas Latvijas mūzikas zvaigznes

Portāls nra.lv 5.novembris 2017, 11:44
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Sociālie tīkli mūsdienās kļuvuši par vietu, kur ne viens vien no mums nekautrējas izteikt savu viedokli par dažādām tēmām. Šoreiz šis kalpojis par iemeslu tam, lai publiski savus dažādos viedokļus paustu arī divas Latvijā zināmas personas.

Novembra sākumā savu viedokli par komentēšanu internetā publicējusi dziedātāja Jolanta Gulbe- Paškeviča, kura norādījusi, ka nejauši uzdūrusies komentāriem par sevi. "Ko es tik neuzzināju. Var smieties un raudāt vienlaikus. Paldies, ka apgaismojāt. Bet ja godīgi, vienmēr esmu gribējusi satikties aci pret aci ar šiem "vēmējiem"...Man arī būtu ko teikt," norāda mūziķe. Viņa arī nav kautrējusies izteikties, ka tie, kuri citus aplej ar samazgām ir paši nulles. "Diemžēl jūs paši esat dzīvē izvēlējušies būt, kas esat! Pat negribas jums novēlēt veiksmi..."

Šo dziedātājas ierakstu pamanījis arī mūziķis, bijušais grupas "PER" dalībnieks Pēteris Upelnieks, kurš viņai sniedzis šādu atbildi: "Ar šo postu Tu parādi, ka Tu esi tāda pati kā šie komentētāji. Tiešām cilvēki ir slimi, ja lasa komentārus un pēc tam vēl raksta postus šeit facebook un pēc tam vēl atrodās tādi kā Es, kuri to visu komentē... Tikai pasaki vēl, ka meitene, kuru tēvs bērnībā sita un māte bija dzērēja- vai viņa to pati izvēlējās... arī ļaunajiem komentāriem ir tiesības būt... Dievs māca piedot visu... pilnīgi visu...žēl Tevis Jolantiņ.. cik mīļa tā Jūsu cilvēcība un uztraukšanas par savu tēlu."

Kamēr dziedātāja norādījusi, ka viņa nevēlas iesaistīties demagoģiskā diskusijā ar Pēteri, tikmēr viņš turpinājis un uzrakstījis:"Redz šeit jau parādās Tava nepieņemšana... kamēr Tu pieņemsi tikai labo un skaisto - tikmēr Tevi arvien vairāk ietekmēs šādi "idioti" kā Es. Tava nopietnība ir pārāk uzjautrinoša un dzīve dod iespēju visiem - nevis tikai tikai skaistajiem un jaukajiem. ūs garīgi vēl esat mazi bērniņi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:05

Jaunākās diskusijas