"Mana lielākā problēma bija, kā saplēst bekvokālistei kleitu"; Arnis Mednis dalās atmiņās par Eirovīziju

tautaruna.lv 20.februāris 2023, 8:20
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Pateicības pilnais sarunu raidījums “Pasaki to skaļi!”, ko iespējams skatīties kanālā 360TV, aicina ikvienu vairot pateicību un sirsnību sabiedrības vidū. Jaunākajā raidījuma sērijā pie Roberto un Elīnas, viesojās mūziķis Arnis Mednis, kurš dalījās savās pārdomās par dzīvē piedzīvoto un pārdzīvoto.

Neizsakāmi dziļš un sirsnīgs būs atkal satikšanās prieks, jo paldies šajā raidījumā mūziķim teiks dziedātāja Anmary.

Arnis sarunas sākumā dalās iespaidos par saviem mūzikas aizsākumiem un populārās grupas “Odiss” darbību. Pats savu dziedāšanu tajā laikā neesot vērtējis augstu. Viņš uzskata, ka tolaik pret to esot izturējies bezrūpīgi, kā galveno iemeslu min, savu jaunības dullumu.

Šova galvenā misija ir vairot pateicību, un neatņemama sastāvdaļa ir paldies veltīšana viesim. Šajā reizē savu paldies Arnim Mednim teica, šarmantā un maigā, dziedātāja Anmary.

Paldies par to, ka esi muzikālais krusttēvs, paldies par tavu viedumu, paldies, ka redzēji spēku, talantu un balsi. Man ļoti daudz tas ir devis, ka esi mani ievirzījis mūzikas pasaulē. Sirsnīgs paldies!

Abi mūziķi dalījās savās atmiņās par Eirovīziju, un atskatoties uz šo vērienīgo mūzikas pasākumu, Anmary neslēpj, ka tas, ko mēs redzam televīzijā ir pilnīgi, kas cits, kad esi uz vietas.

Es biju šausmīgi naiva. Nenojautu, ka katram būs savs viedoklis, katrs vēlēsies deķi vilkt uz savu pusi. Atskatoties tagad, es būtu gribējusi uz skatuves būt viena, tādas manas sajūtas, bet Eirovīzija bija dzīves skola, kurā es iemācījos būt uzmanīgāka uzticībā uz cilvēkiem!

Savukārt, Arnis dalījās ar stāstu par bekvokālistes vēlmi mainīt tērpu, kas protams nebija iespējams, un tajā brīdī esot radusies ideja, nejauši kleitu saplēst, noejot gar radiatoru. Pūles esot bijušas veltīgas, jo kleitu sašuva un tā bija jāvelk. Viņš godīgi atzīst, ka Eirovīzijā piedalījās ziņkārības vadīts, tam neesot bijis nekāds lielāks mērķis.

Arnim nepieciešama nemitīga darbošanās, tāpēc kopā ar citiem sava aroda meistariem šobrīd strādā pie jauna projekta - “Etno beat”, kurā tiek eksperimentēts ar latviešu tautas mūziku jaunās skaņās.

Sarunas beigās abi mūziķi ir pateicīgi, ka dzīve viņus ir savedusi kopā. Būt kopā un komunicēt, tā ir privilēģija un tā ir jānovērtē! Vairosim pateicību katru dienu, jo paldies neko nemaksā, bet dod mums tik daudz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas