Baisa avārija Limbažu pusē: Traktors norauj pretīmbraucošam auto jumtu; traktorists savu vainu nesaskata

tautaruna.lv 4.janvāris 2023, 18:30
 
Facebook
"Limbažnieki, vēršos pie jums ar lūgumu palīdzēt nelaimē, kas piemeklēja manu tēvu un mūsu ģimenes uzņēmumu SIA Tīri logi, 28.12 ap 17:00," vietnē "Facebook" raksta Ģirts Kreics.
"Ceļa posmā Limbaži - Dūči aptuveni 6km no Limbažiem (netālu no Lādes) mana tēva vadītājam transporta līdzeklim tika pilnībā norauts jumts un viņam tikai lielas veiksmes kārtā izdevās izdzīvot, protams ir galvas, ķermeņa traumas.
Avāriju izraisīja pretīmbraucošs lauksaimniecības traktors ar atvērtu laistīšanas iekārtu (šai iekārtai ir jābūt aizvērtai nevis jāatrodas pa pretējo braucamo daļu) vieglās automašīnas var izbraukt pa apakšu bet VW Crafter busam tas nebija iespējams - tumšā laika dēļ šo atvērto iekārtu nebija iespējams pamanīt ātrāk, kā tikai pāris sekundes pirms sadursmes, kad nekāda izvairīšanās vairs nebija iespējama.
Vainīgā transportlīdzekļa vadītājs un uzņēmums, kura rīcībā ir šī tehnika cenšas noliegt savu vainu aizbildinoties, ka nav zinājuši, ka šis laistītājas nav bijis pielocīts, līdz ar to. MANS LŪGUMS IR ATSAUKTIES IKVIENU, KURU RĪCĪBĀ IR VIDEOREĢISTRĀTORS AR FIKSĒTU LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKU AR ATVĒRTU LAISTĪTĀJU, KAS PĀRVIETOJAS PA DŪČU CEĻU PĒDĒJO NEDĒĻU LAIKĀ VAI JEBKĀDA CITA NODERĪGA INFORMĀCIJA, KAS VARĒTU NODERĒT POLICIJAS DARBĀ, LAI VAINĪGIE TIKTU SAUKTI PIE ATBILDĪBAS, KĀ ARĪ ŠĀDAS NELAIMES NEPIEMKELĒTU CITUS CILVĒKUS"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas