Šoks Imantas veikalā – nevar iegādāties apsveikuma kartiņu latviešu valodā

tautaruna.lv 30.decembris 2022, 2:30
 
F64
Imantas lielveikala dāvanu saiņošanas punktā pircēju pārsteigusi apsveikuma kartiņu izvēle – ir lērums apsveikuma kartiņu uzrakstiem krievu valodā, bet latviešu cilvēku apsveikt nav iespējams.

„Dāvanu saiņošanas punktā kādā lielveikalā Imantā pārdevējai prasu: "Vai jums ir apsveikuma kartītes arī latviešu valodā?" - "Nē, bet ir dažas bez tekstiem, tikai ar bildītēm!"”

Komentētāji spriež par Imantas vidi: „Līdz 19 dzīvoju Imantā. Tā ir sava ekosistēma. Atceros, ka futbola treneris un komanda sauca mani par gansu (nezināju ko tas nozīmē un pieņemu, ka mani komandas biedri ne tik). Mamma izdzirdot sacēla traci, bet gan visi pārējie vecāki, gan treneris nesaskatīja tur neko tādu. Beigās pagrieza, ka manai mammai tas liekas nenormāli tāpēc, ka viņa ir nacionāliste, (kas ir absurdi zinot viņu - 0 patriotisms). Beidzās viss ar to, ka mani atstūma, ņirgājās, centās saprast kura būs mana pudele un tajā iečurāt. Tā nu es savu bučus 17 gados "pakāru uz nagliņas".”

Atmiņās dalās vēl kāda Imantas iedzīvotāja: „Dzīvoju Imantā no ~4 gadu vecuma un piekrītu-man kā latviešu meitenei no Salaspils bez krievu valodas pirmais gads bija grūts-pagalma krievu bērni ar mani nespēlējas. Vēlāk arī es esmu nosaukta par gansušku un jā - strelkas starp krievu un latviešu skolām Imantā nebija retums. Bet, kā ar visu šai dzīvē - ir labie piemēri un sliktie, vienreiz izkaujies un tad sadraudzējies:) Es sadraudzējos ar pagalma krieviem, beigās krievu puiši gāja kauties ar blakus pagalma džekiem, jo mani aplaistīja ar ūdens pudeli.”

„Trockis teica youtube video, ka krievi Latvijā un Igaunijā dzīvo pašizvēlētā segregācijā. Krievu skolas, krievu rajoni kā ASV melno skolas, melno rajoni u.tml.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas